Idealno mesto za odmor?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Sada bi mi najvise prijalo pusto ostrvo...:beach:. sa barom na obali..

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Krevet...bilo kad bilo gde ,postavite krevet i žurka počinje...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Krevet...bilo kad bilo gde ,postavite krevet i žurka počinje...

Hehe ... Pa, recimo da hocu da odem negde Bogu iza nogu, u neku divljinu, prasumu nad prasumama, treba jos i krevet da nosim:???::???:

Od cega tamo da napravim krevet? Od lijana? Dobar si majke mi, pun si ideja ko brod pacova ...:yea:

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.294
Dunav,Koruska,sta ces lepse?Stap u ruke pa u nadmudrivanje>Kazu da bog ne racuna dan proveden na vodi:)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Hehe ... Pa, recimo da hocu da odem negde Bogu iza nogu, u neku divljinu, prasumu nad prasumama, treba jos i krevet da nosim:???::???:

Od cega tamo da napravim krevet? Od lijana? Dobar si majke mi, pun si ideja ko brod pacova ...:yea:

Brate ja sam sto posto siguran u ono što pišem...bilo kad bilo gde...neću sad da reklamiram krevet...ali i sam pomisli dokle je stgla nauka...šta god poželiš Japanci to osmisle,Kinezi naprave...

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
356
Koje je tvoje idealno mesto za odmor..da li je to more..planina..vikendica van grada..koliba na selu uz neki potok..ili nesto sasvim drugo..?

... svakako da bi se u prijatnom društvu bilo gde božanstveno osećala ...
... eto, možda bi mi najviše odgovaralo neko putovanje ili obilazak mesta koje ranije nisam videla, niti posetila ... :)
... neka mesta gde buja vegetacija ...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Neko ostrvo Bogu iza nogu .... Samo ona i ja .... Talasi mora .... Cvrkut ptica .... Voce na sve strane .... Raj na zemlji .....

Natrag