Idealnih 13 minuta seksa

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
ja se sexam svaki dan i to sat ili pola

jel to zdravo u mojim godinama mislim bas tako cesto :vorred:

ja sam poceo sa 16 a zene brze sazrevaju od muskaraca tako da ne moze da ti skodi u velikoj meri. ali, ako osecas neke promene ili bolove onda smanji. ne zelim da me pogresno shvatis ali pricam ti zbog tebe

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
ja sam poceo sa 16 a zene brze sazrevaju od muskaraca tako da ne moze da ti skodi u velikoj meri. ali, ako osecas neke promene ili bolove onda smanji. ne zelim da me pogresno shvatis ali pricam ti zbog tebe

Da se pridruzim ovom mladom i iskusnom coveku i dodam jos neki koristan savet.....Nije sve u " Rupice - Boce "......pokrenite svoju mastu.....yes3

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Au, ovde sve "maratonci", kako statistika može toliko da pogreši... Ja sam onda kao onaj iz vica: "Neko debelo j*** na moj račun"...
:lol:

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
ja se sexam svaki dan i to sat ili pola

images

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa ne znam bas .... 13 minuta cega? Cistog sexa ili je uracunata i predigra?
Ako je samo sex onda mislim da je sasvim dovoljno, obzirom na sve simptome koji su u tekstu pomenuti.
Ali, ako je uracunata i predigra onda smatram da je malo, cak veoma malo.
Ako predigra uopste nije racunata, onda smatram da je nerealno i pomalo bolesno ...

Bar su ovo moja misljenja ....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja u tih 13 minuta računam vreme od nadražaja koji je došao u moj mozak, vreme za shvatanje poruke od istog, nagovaranje, predigru, "igru", tuširanje i nešto sekundi da zaspim... :blum3:

Bicu mozda malo vulgaran ali moram kad me vuces za jezik ... Sta ti ocekujes od mene, da svrsim za 2 minuta :???::???::???:

Natrag