Idealan partner

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
sta onda reci...svi mi trazimo dobrotu povezanu sa lepotom...sve ostalo je nevazno;););)

Meni je na 1 mestu dobrota,pa onda lepota,ali nista preterano,jer bi onda pucala visoko,nisam ni ja Dzordz Kluni,i na 3 mestu ozbiljnost,da se ne ponasa kao da ima 13 godina...

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Po Vašim kriterijumuma kakav bi trebao da bude Vaš idealan partner po:

1. Izgledu
2. Karakteru
3. U seksu
4. Vrlinama
5. Ostalim osobinama
Elem:
1. Potrebno je da ima dve ruke, toliko nogu, oči (njihov broj, a ni kvalitet) nisu presudne, makar malo svoje kose nije na odmet, grudi, pa ne bi bilo loše da takođe budu u paru; oblik, veličina i pozicija takođe nisu najbitniji, visine od 1.01 do 2.02m...
2. Karakter je često vrlo varijabilna kategorija, pa eto, npr, da nije spremna na ubistvo s predumišljajem...
3. Neka nije gadljiva...:blum3:
4. ???
5. A šta je ostalo?

Član
Učlanjen(a)
15.03.2010
Poruka
30
Milutine, vidim ti nemas problema s izbirljivoscu :)

Necu sad nabrajati sve karakteristike jer mi sve skupa igleda sablonizirano. Karakteristike izgleda pogotovo ne mogu izvuci jer iz iskustva znam da su mi se svidjali muskarci koji fizicki nemaju gotovo nikakve slicnosti. Ok, neke stvari se podrazumjevaju...2 para udova (ili 2 ipo? :D ), da ima zube na broju, higijena i sl.

Ono sto mi je interesantno je da je vec par cura napisalo kako zele lijepe ruke. I meni je to donekle vazno. Onako, ne mogu zamisliti da sam s nekim tko ima kratke debele prste k'o cevape. Zasto nam je to vazno? Pada mi par stvari na pamet, al eto izjasnite se vi.. Mozda mozemo i na temu o Frojdu ahah

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
šta fali prstićima ko ćevapčićima...odma mogu da kažem ništa...mogu da budu čisti,nežni, fini - nikakve razlike nema u odnosu na tzv tanke-"lopovske"...
lepe ruke...? valjda je bitno nežne ruke...

idealan partner se u "praksi" dijametralno razlikuje od zamišljenog ali ima bitne "nematerijalne" osobine koje gode muškom/ženskom srcu...

ima jedna anegdota o "grupigrl" koja je imala trip da je sex sa Mick Jegerom, vulkan,lavina, razvalina i sve najjjj....
posle svakog sexa sa nekom od muzičkih zvezda pajtašice su je pitale: "i kako je bilo" uvek je bio odgovor "super ali nije kao sa mikom džegerom"...
napokon je uspela da savata i u krevet odvede ili on nju mika džeger...Ujutro su je sve ortakinje jedva fočekale sa pitanjem "kako je bilo" a odgovor možete da pretpostavite : "super ali nije kao sa mikom džegerom."

Član
Učlanjen(a)
15.03.2010
Poruka
30
Cisto, zapelo mi je za oko, nekoliko djevojaka je to spomenulo.

S druge strane nije bitno niti jesu li ruke njezne (moze biti sve zulj do zulja - tko zna i to moze biti dobro u mnogocemu : D), nego kakva je osoba i na to se sve svodi...

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Nemam idealan tip,meni su se stvarno dopadali svakakvi.

A i ljudi koji stvore sebi sliku idealnog,često nađu nekoga ko odstupa od toga,ili mu jednostavno prišiju te osobine.

Član
Učlanjen(a)
31.05.2010
Poruka
151
Meni je idealan bas ovaj koji je pored mene :)
Bitno mi je da je on dobar prema meni,da me razume,da je uz mene,da mi je pre svega najbolji prijatelj ,pa onda decko,a izgled je totalno nebitan,bar ja tako razmisljam ;)

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
Idealno bi bilo da se spetljam sa kakvom Abu-Nafta Princezom i da mi širi vidike svojim naftnim dolarima!!!

Natrag