Šta je novo?

Ibrahimović: Ne vredim ja te pare

  • Začetnik teme Tranda
  • Datum pokretanja
Tranda

Tranda

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Ibrahimović: Ne vredim ja te pare
3. avgust 2009.
Nova superzvezda Barselone, Zlatan Ibrahimović, smatra da nijedan igrač, uključujući i njegovu malenkost, ne vredi toliko para koliko klubovi danas izdvajaju za pojačanja.

Švedski reprezentativac je nedavno i sam bio predmet velike trampe zamenivši Inter za Barsu koja je za njegove usluge poslala "neroazurima" Samjuela Etoa i astronomsku svotu novca (oko 45 miliona evra).

- Nijedan igrač ne vredi novca koji klubovi danas troše. Problem je u tome što mediji "pumpaju" cene igrača, a realno, ni jedan Diego Maradona ne vredi toliko. Međutim, tržište danas funkcioniše na taj način i mi moramo to da prihvatimo.

On je takođe dodao da je prešao u "apsolutnio najbolji" svetski tim.

- Dolaskom Etoa Inter je dobio velikog šampiona, ali ostaje da je Barselona apsolutno najbolja ekipa koja postoji. Otkada sam stigao ovde na svakom koraku osećam pobedničku energiju, na svakom treningu igrači se žestoko bore za mesto u timu. Igrati pored šampiona poput Inieste, Mesija, Ćavija je divan osećaj. Jedva čekam da im se prikljućim, pa da se zajedno zabavljamo sa loptom - rekao je Zlatan, koji je na poštedi zbog operacije prsta ruke.
 
Top