I bivši učesnici navijaju za Đusa!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
I bivši učesnici navijaju za Đusa!

Djus-Dvor1.jpg
Đus je još u "Farmi" bio favorit..​

Prvi serijal “Dvor Srbija”, koji je počeo da se prikazuje 15. januara, konačno se završava večeras. Pobednik će osvojiti 50.000 evra, a onom finalisti koji na kraju bude imao najviše zlatnika kod sebe biće uručeno utešnih 10.000 evra. Prema mišljenju čitalaca “Blica”, Ivan Ivanović Đus najviše zaslužuje da ponese titulu prvaka.

Đus je još u “Farmi” bio favorit, a kada je ušetao u “Dvor”, mnogi su mu prorekli pobedu. Vrlo je blizu cilju i čak 53,2 odsto naših čitalaca bi volelo da on pobedi. Osim Đusa, favoriti su i Danijel Pavlović i Bebi Dol, ali oni imaju daleko manje glasova – 16,7 odsto i 12,1 odsto.

Đus je tokom “Dvora” bio zabavan, ali i miran i povučen, za razliku od burnog učešća u “Farmi”.

Trudio se da ne ulazi u rasprave, a najviše se snalazio u ulozi kralja, zbog čega svi misle da je zgrnuo najveći novac i da je dobar kandidat i za drugu nagradu od 10.000 evra.

Interesantno je da je Đus pre nekoliko dana napravio dogovor s Lepom Lukić da pokušaju da zajedno osvoje drugu nagradu.

Oni su razmatrali da sjedine dukate i posle podele nagradu na ravne časti. – Podelićemo proporcionalno tome koliko ko ima dukata – objasnio je Đus, a Lepa se složila.

Osim Đusa, “Dvor” su mahom obeležili skandali. Bilo je tuča, svađa, vređanja na rasnoj i nacionalnoj osnovi, povreda, nebrojenih odlazaka u Urgentni centar.

Svađa između Miloša Bojanića i Ivana Fecea Firčija ponovo je činila okosnicu emisije, s tim da je ovoga puta dobila jedan dublji i ozbiljniji nivo.

Miloš je potpuno neukusno vređao Firčija, koji ga je potom gađao flašom, da bi na kraju bio diskvalifikovan.

Mnogo veći skandal odigrao se kada su Miloš i Maja vređali Jevreje, te je Maja zamoljena da napusti šou i izgleda da joj se sprema tužba.

U Urgentni centar se išlo iz različitih razloga – Nemanja i Mika su se povredili tokom zadataka, a Ćemu i Lepoj Lukić je skočio pritisak tokom svađa.

S druge strane, kada govorimo o ljubavi, Urška je ovog serijala bila pravo otrkiće kada se, na samom početku, već u prva tri dana poljubila i pomazila s polovinom muških ukućana.

Prvo je bila intimna sa Ćemom, potom sa Stojanom, koji ju je nagovarao na seks, Joci i Deniju je dozvoljavala da joj pipaju grudi, ali je najveću pažnju izazvao njen odnos s Mitrom Mirićem, kome je dozvolila da joj skida pantalone.

I manekenka Nina Vorkapić se upustila u ljubavne igrarije, te se čas muvala s Jocom, čas ljubakala sa Stojanom. Ipak, nijedna ozbiljna ljubav se nije desila u ovom serijalu.

Iako se činilo da, nakon poslednja dva serijala “Farme”, neće moći da se ponovi tolika količina vulgarnosti i promocija najnižih ljudskih osobina, ovaj “Dvor” nam je dokazao da uvek ima gore od goreg i da uvek postoje ljudi koji su spremni na sve zarad ciljeva, pa i da prodaju svoje dostojanstvo, ljudskost i moral.

Mika Kostić:

“Moji favoriti su ispali, ali sada navijam za Đusa i Jocu. Đus je od samog početka bio najkorektniji takmičar, a Joca je moj dobar prijatelj. Kada su u pitanju žene, to bi bila Lepa Lukić. Mislim da je Đus skupio najviše para za drugu nagradu.”

Dejan Cukić:

“Moj favorit je Đus. Mislim da je od početka do kraja bio najzabavniji i duša ekipe. Osim njega, objektivno gledano, i Joca ima šanse, on je vrlo drag i simpatičan dečko. Mislim da su oni miljenici publike koja glasa. Ne znam ko bi mogao da osvoji drugu nagradu.”

Dejan Milićević:

“Pobediće Đus ili Joca. Mislim da obojica imaju veliko glasačko telo. Joca je mlad, perspektivan, lepo vaspitan i bilo bi dobro da taj novac uloži u karijeru, koja će sigurno biti blistava, a Đus je zabavan i dobar, vredan čovek i zaslužuje pobedu.”

Igor X Kostić:

“Bilo bi najbolje da pobedi Đus. On je konstantno bio dobar za šou. Mislim da Joca ima najviše zlatnika zato što smo na početku Dejan, on i ja imali dogovor da ostavljamo zlatnike. Zlatnike mu je verovatno ostavio i Deni, tako da je sigurno uštedeo.”

Izvor: Blic
 
Natrag
Top