- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
E htela bih da kažem Titu, da je ''Mile'' u mome kraju u stvari ''Pero''...:lol:Mile je standardan naziv za majstora. Kad ne znaš kako se zove, budi sigurna bar 70% da je Mile. yes3 :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E htela bih da kažem Titu, da je ''Mile'' u mome kraju u stvari ''Pero''...:lol:Mile je standardan naziv za majstora. Kad ne znaš kako se zove, budi sigurna bar 70% da je Mile. yes3 :lol:
E htela bih da kažem Titu, da je ''Mile'' u mome kraju u stvari ''Pero''...:lol:
Hteo bih da pitam Death-a, da li su tačne priče da je dolaskom Đomle u Radnički, postao njegov vatreni simpatizer? :mrgreen:
Hteo bih da kažem Death-u, da ni ja nisam impresioniran političarima, a naročito ne ovima iz štetočinsko-sektaške organizacije. :mrgreen:Hteo bih da kažem Deliji da ja za razliku od njega uopšte nisam impresioniran političarima, naročito ovima iz šifrovane stranke yes3
A pitao bih Deliju da li je tačno da više nije protiv EU otkad je predsednik Tadić posetio Marakanu :mrgreen:
Hteo bih da kažem Death-u, da ni ja nisam impresioniran političarima, a naročito ne ovima iz štetočinsko-sektaške organizacije. :mrgreen:
I dalje sam protivnik ovakve Ropske Unije. yes3 A kad je dotični posetio Marakanu, psovao sam mu mamu. :mrgreen:
Heo bih da kažem Deliji da sumnjam u iskrenost njegovog odgovora. Njegova kritika vlasti se prilično proredila otkad je Tadić bio na Marakani :mrgreen:
Grešiš Death. yes3 Ja sam još više raspalio po njima od tog trenutka. A dotičnog kad vidim, to kod mene izaziva neki nagon, da ga zveknem po sred čela. :mrgreen: