Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Deliji da mu je jedna anonimna obožavateljka ostavila neke stihove, ali je previše stidna da mu sama direktno pošalje. yes3 :mrgreen:

"Kad sam pošla za dragana moga,
Prvog dana opsova mi boga,
Drugog dana i boga i sunce,
Što mu nisam napojila junce."

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kažem Titu da znam o kojoj obožavateljki se radi. Pozdravi mi Moniku Belući sledeći put. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da pitam Death-a, da li su tačne priče da je dolaskom Đomle u Radnički, postao njegov vatreni simpatizer? :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hteo bih da pitam Death-a, da li su tačne priče da je dolaskom Đomle u Radnički, postao njegov vatreni simpatizer? :mrgreen:

Hteo bih da kažem Deliji da ja za razliku od njega uopšte nisam impresioniran političarima, naročito ovima iz šifrovane stranke yes3
A pitao bih Deliju da li je tačno da više nije protiv EU otkad je predsednik Tadić posetio Marakanu :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kažem Deliji da ja za razliku od njega uopšte nisam impresioniran političarima, naročito ovima iz šifrovane stranke yes3
A pitao bih Deliju da li je tačno da više nije protiv EU otkad je predsednik Tadić posetio Marakanu :mrgreen:
Hteo bih da kažem Death-u, da ni ja nisam impresioniran političarima, a naročito ne ovima iz štetočinsko-sektaške organizacije. :mrgreen:
I dalje sam protivnik ovakve Ropske Unije. yes3 A kad je dotični posetio Marakanu, psovao sam mu mamu. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hteo bih da kažem Death-u, da ni ja nisam impresioniran političarima, a naročito ne ovima iz štetočinsko-sektaške organizacije. :mrgreen:
I dalje sam protivnik ovakve Ropske Unije. yes3 A kad je dotični posetio Marakanu, psovao sam mu mamu. :mrgreen:

Heo bih da kažem Deliji da sumnjam u iskrenost njegovog odgovora. Njegova kritika vlasti se prilično proredila otkad je Tadić bio na Marakani :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Heo bih da kažem Deliji da sumnjam u iskrenost njegovog odgovora. Njegova kritika vlasti se prilično proredila otkad je Tadić bio na Marakani :mrgreen:

Grešiš Death. yes3 Ja sam još više raspalio po njima od tog trenutka. A dotičnog kad vidim, to kod mene izaziva neki nagon, da ga zveknem po sred čela. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Grešiš Death. yes3 Ja sam još više raspalio po njima od tog trenutka. A dotičnog kad vidim, to kod mene izaziva neki nagon, da ga zveknem po sred čela. :mrgreen:

E to ne znam. U stvari, verovatno si iskoristio priliku da se raspišeš po nekim sporednim temama na koje se manje obraća pažnja :mrgreen:
Bilo kako bilo moraš da priznaš da se stadionom prošetao kao pravi maneken, baš kako mu priliči :mrgreen:

Natrag