Hteo bih da kažem članu foruma...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Moja malenkonst bi htela da najljubaznije zamoli Dum da vec jednom odgovori na poruku jer ovo cekanje pocinje da mi narusava nervni sistem :-x

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Htela bih da kažem Sendi...Ne vičiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lol:
Moradoh da stavim antifon na uši... :lol:

big-664832_PROFESIONALNI-ANTIFON-SACUVAJTE-SLUH-_slika_L_694898.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da pitam Death-a, da li on misli, da Dum ima šanse da postane velika zvezda SF foruma? :mrgreen:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ja bih hteo sve da pitam : a,gde je ovde WC? :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Htela bih da kažem Byku, ''toalet'' je druga vrata desno...Dug je hodnik, nemoj da zalutaš...i ....obavezno ''povuci vodu''....E da, i ne zaboravi da staviš jedan ''zlatnik'' na ulazu....Valja se...:lol:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
'Ocu da kazem Dum - tako su mi rekli i poslednji put,pa sam upao u spajz kod baba Jovanke... Jedva se izvukoh ziv...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
:lol: :lol: :lol:

Htela bih da kažem Byk-u ....
Ćuti, baba Joka je super...Čini mi se da joj je špajz ''pun ko oko''....:lol:....Samo jes' malo nezgodno, ide ti se u WC, a ti u špajzu....:lol:

Al' kad bolje razmislim, bolje da si uleteo u špajz, zamisli da si ''uleteo'' kod Mike mesara...On je mnoooogo nervozan....:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hteo bih da pitam Death-a, da li on misli, da Dum ima šanse da postane velika zvezda SF foruma? :mrgreen:

Odgovor je potvrdan. Dum je strpljivo čekala svoju šansu i sad je došlo njenih 5 minuta. U pitanju je jedna kontraverzna osoba koja ne haje ni za šta i sad kad je otvoreno pokazala svoje namere ništa joj više ne može stati na put :lol:

Htela bih da pitam Deatha, da li je normalno da neko kao ovaj Delija bude toliko zaljubljen u sebe...Mislim da li je to normalno...:lol:

Delija je samo spotan i ne zna da sakrije emocije jer je veoma, veoma, zaljubljive prirode :lol:

Natrag