Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Hteo bih da kazem svima da ste srecni sto nemate polu-ludog burazera .... Btw, i ja se pitam kakav ce biti nastavak .... wacko2

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Uhhh, ovo je England vs. Sverige na Čairu, ja sudim. Đe mene vazda derbi zapane?

Pravila znate, igra mora biti fer, nemoj da vadim kartončiće.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Uhhh, ovo je England vs. Sverige na Čairu, ja sudim. Đe mene vazda derbi zapane?

Bolje bi bilo prijatelju da me zaobidjes. Jedan ludak svakodnevno, sasvim mi je dovoljan. Ja s tom stvari moram da zivim a ti bi bas mogao da me postedis ....

Mesidže, šta ako pročita šta si za njega napisao? :dntknw: :lol:

Pa sta s tim? Covek me ne-slusa svakog dana. Svejedno mi je ...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Bolje bi bilo prijatelju da me zaobidjes. Jedan ludak svakodnevno, sasvim mi je dovoljan. Ja s tom stvari moram da zivim a ti bi bas mogao da me postedis ....

Ajde, ajde, nećemo sad praviti dramu od bratskih odnosa. Evo, povodom tvog neumjesnog poređanja mene sa ludakom sam zažmirio na jedno oko i praviću se da nisam ni pročitao.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Neće da bude dobro što tebe zovu da sudiš, opet će da bude prekida...čak i ako budeš sudio po Jusu, u Naisusu :lol:

Učlanjen(a)
18.05.2011
Poruka
3
Hteo bih da kazem svima da ste srecni sto nemate polu-ludog burazera .... Btw, i ja se pitam kakav ce biti nastavak .... wacko2

Ti si bre jajara. To sam ti radio i kad smo bili klinci, vrati film nazad ... Bolje da si ostao tamo gde si bio, sada ni ja ne bih bio ovde. Razmisli malo o tome.

Uzgred, kakav je osecaj graditi slavu preko tudjih ledja Mr, Mesidz?

Natrag