Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Htela bih da kazem svima koji postavljaju pesme na temi "postavite pesmu" da bi bilo lepo da,iako je zbog poznatog tamo i zavrsila,dakle,iako je u spamu,ostave komentar za koga je pesma a ne samo da ih lepe.Ako postujemo druge valjda ih treba postovati i na njihovim temama koje su tamo gde jesu ili...?:hi2:

Hteo bih da kažem Sendi da je podržavam u ovoj ideji, ali mrki šešir tj kapa je to... :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Sendi hvala za komentar, pošto nemam zahvalnica trenutno. ;) I nemoj da se nadaš da će se to i desiti, ali lepo je što si rekla. yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Htela bih da kazem Death-u i Tito Pulu da znam da je slaba vajda ali se nadam da ce bar neko biti razuman,posebno oni koji na tome potenciraju,na uvazavanju drugih.:wink:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Htela bih da kazem Death-u i Tito Pulu da znam da je slaba vajda ali se nadam da ce bar neko biti razuman,posebno oni koji na tome potenciraju,na uvazavanju drugih.:wink:

Hvala ti što si me podsjetila. Sorry, ispravio sam grešku.

Vidiš, nije teško izviniti se kada pogriješiš.
Vidjeću tebe, ako se usvoji moj prijedlog.
Baš me zanima.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Htela bih da kazem Cantoni da su me roditelji vaspitali tako da mi nije problem da se izvinim niti zamolim nekoga za nesto,tako da mi nije problem da priznam gresku.Svakako da ces videti jer sam i do sada postovala pravila foruma.
Uzgred,ocekivala sam jos neku pesmu upucenu meni,sa,rekla bih malo,provocirajucim porukama (ispravi me ako gresim),na temi "postavite pesmu"...

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Htela bih da kazem Cantoni da su me roditelji vaspitali tako da mi nije problem da se izvinim niti zamolim nekoga za nesto,tako da mi nije problem da priznam gresku.Svakako da ces videti jer sam i do sada postovala pravila foruma.
Uzgred,ocekivala sam jos neku pesmu upucenu meni,sa,rekla bih malo,provocirajucim porukama (ispravi me ako gresim),na temi "postavite pesmu"...

Nije bilo poruke, pogotovo ne provocirajuće, to mi je samo jedna od najdražih pjesama Deep purpla. I sada ti poklanjam jednu, to mi je najdraža od Balaševića. Opet bez poruke. Ako ti budem želio nešto poručiti dobiti ćeš PP.

PS
A ako realno pogledamo, u svakoj pjesmi se može naći neki stih koji bi nekom od nas djelovao kao poruka.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Krivo si se nadao. Prijatelju? Ili bivši prijatelju? Na tebi je odluka.
Ja tebi ništa ne zamjeram.

Nisam aludirao ni na koga pojedinačno, pa ni na tebe, jer više njih postavlja tamo klipove bez napomene kome su posvećeni. ;) Podržao sam Sendi jer volim tu temu. :)

Za prijateljstvo... Smatram da se neke stvari ne rade prijateljima, možda se ne slažeš, ali to je moje mišljenje.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za tu temu je šteta da bude u Sodomi i Gomori pa ću je postaviti u regularni dio Slobodnih diskusija.

Natrag