Hteo bih da kažem članu foruma...

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
markosNS mi je jedini ponudio pomoć kada je video da imam nekih poteškoća u snalaženju i ovim putem mu se zahvaljujem.thnks
Ima nekoliko osoba koje su mi ako se može tako reći ,simpatične, Mr Price, Ana-ana, crvendac-011, cupka03, Dragana5....Ima ih još ali mi se jak spava.

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
A šta ćeš kad smo simpatični! :blum3:
Članica Pejdžer011 bi mogla da promeni nick u nešto zanimljivije, interesantnije, ovo je nekako staromodno... :lol:

Dear Remontra ,staromodni Pejdzer011 bi vrlo lako doziveo transformaciju kada bi bio MocniRendzer011 i da ima moc da menja nickove celu noc .:blum3:
A mozda cu ja jednoga dana postati MagicAngel011 ako me pukne neki status koji dolece iz administracije ...svecano obecavam da cu se truditi da budem simpaticna ... yes3

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A gde je dežurna dobrica foruma-Ulukiora? Njega bi trebalo postaviti u predsoblju foruma, da svima poželi dobrodošlicu! Dobar je to dečko...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ulukiora treba da postane moderator !!!
Mozemo otvoriti nekakva forumska biracka mesta i da lepo fino svi glasamo za ili protiv,pa da vidimo sta kaze javno mnjenje .yes3

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
A gde je dežurna dobrica foruma-Ulukiora? Njega bi trebalo postaviti u predsoblju foruma, da svima poželi dobrodošlicu! Dobar je to dečko...

Neka bude lift boy! Crvena uniforma i kapa...crne pantalone... :lol:

00852312-photo-les-couloirs-du-temps-les-visiteurs.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A mozda cu ja jednoga dana postati MagicAngel011 ako me pukne neki status koji dolece iz administracije ...svecano obecavam da cu se truditi da budem simpaticna ... yes3
Od "gore" može da te "pukne" jedino metla ili noga u ....! Šalim se... :blum3:
Evo da okačim na oglasnu tablu i pohvalu za blueangel011, uz komentar-ističe se! :)

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Ovaj Rekontra me sve više zadivljuje-ne boj se svoga humora super ti ide.

Natrag