Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

HTC predstavio One M8: Telefon sa tri kamere

  • Začetnik teme Miodrag Iric
  • Datum pokretanja
M

Miodrag Iric

Tajvanska kompanija HTC, danas je predstavila dugo najavljivani novi HTC One (M8), najnoviju unapređenu verziju nagrađivanog modela HTC One (M7).Predstavljen u "Gunmetal Gray" boji , sa najnovijom HTC Sense 6 tehnologijom, novi model HTC One (M8) ističe se zahvaljujući kućištu od visokokvalitetnog metala sa Smart Sensor Hub konzolom koja predviđa potrebe korisnika i koristi Motion Launch.

Tehnologija Duo kamere se, pored glavnog UltraPixel modula, može pohvaliti i dubinskim senzorom koji beleži i informacije o dubini slike i nudi primenu mnoštva izuzetnih i kreativnih efekata koji će vam omogućiti do sada najbolju obradu vaših fotografija.

U trenutku od obične fotografije stvara portrete profesionalnog kvaliteta, promenom fokusa uz primenu funkcije UFocus.

Ova napredna tehnologija takođe funkcioniše i po principu „iza scene“ i fokusira scenu odmah po aktiviranju kamere - običnim pritiskom dugmeta za fotografisanje dobijate najoštriju moguću sliku.

Autofokus kamere funkcioniše brzinom od 300 milisekundi, a pametni LED Dual blic automatski bira tačnu boju i jačinu svetlosti kako bi se postigli što prirodniji ten i fotografija profesionalnog kvaliteta.Novi HTC nudi i Slow Motion režim, koji vam omogućuje da snimate usporeni video snimak, kako biste mogli da usporite akciju na onom delu na kom želite – savršeno za naglašavanje dramatičnosti momenta i isticanje određenog trenutka.

Specifikacije
Veličina: 146.36 x 70.6 x 9.35 mm
Težina: 160 grama
Ekran: Pet inča, Full HD 1080p
Procesor: Qualcomm® Snapdragon 801 čipset 2.3GHz quad-core procesor
OS: Android 4.4 sa HTC Sense 6
RAM:2 GB
Skladištenje: 16/32GB uz slot za microSD do 128GB
Kamera 1: UltraPixel kamera + sekundarna kamera
Kamera 2: 5 MP
Baterija: Li-polimer 2600 mAh

Primenom Sense 6 korisničkog interfejsa, novi telefon se može pohvaliti mogućnostima koje ovom proizvodu daju „šesto čulo“.

Na primer, Motion Launch tehnologija može zahvaljujući ugrađenim senzorima trenutno da registruje poziciju i kretanje, što vam onda omogućava da koristite telefon bez aktiviranja ekrana.

Jednostavnim prevlačenjem ćete aktivirati uređaj, opcija Auto Answer vam omogućuje da primite poziv približavanjem telefona uhu bez dodirivanja ekrana – što je vrlo korisno ako vam telefon zazvoni dok su vam ruke zauzete, a ako dva puta tapnete po ekranu, to će ga uključiti ili isključiti.

Sa dva dodira sa prednje strane Dot View futrole može se aktivirati funkciju Motion Launch i na taj način korisnik može da proveri koliko je sati, vremenske prilike i primi obaveštenja o primljenim porukama, mejlovima ili propuštenim pozivima – bez direktnog dodirivanja ili otkrivanja ekrana.Regularan režim uštede energije pruža uštedu do 40 odsto baterije, ali tu je i ekstremni režim uštede energije za koji HTC kaže da kada je baterija potpuno napunjena, telefon može da radi i do 14 dana, istovremeno ne uskraćujući mogućnost da primanjana pozive, poruka i mejlova.

Režim se aktivira ručno ili automatski i nudi 60 sati dodatnog vremena na rezervi onda kada je baterija na 20 odsto, 30 sati na 10 odsto baterije i 15 sati na pet odsto baterije. Za one korisnike kojima više odgovara čisto Android iskustvo, HTC One (M8) Google Play verziju moguće je rezervisati već danas i kupiti preko Google Play prodavnice.

Na našem tržištu će biti dostupan u maju, a cena još uvek nije određena.

Izvor: http://orcaforum.serbianforum.info/
 
Top