Hrvati u srpskom „Velikom bratu"!

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Zagrebačka RTL televizija otpočela je pripreme za emitovanje srpsko-hrvatskog „Velikog brata", zajedničkog poduhvata kuće RTL, produkcijske kuće „Endemol", koja je vlasnik licence ovog popularnog rijaliti-formata, i srpske kuće „Emoušn"!

VELIKI-BRAT-1.jpg

PRVO PA MUŠKO... Ivan Ljuba, pobednik prvog VB


Prijave su već počele, a u obe države očekuje se veliko interesovanje za ovaj medijski poduhvat zbog kojeg će sigurno leteti varnice u javnosti obe zemlje. U novoj sezoni takmičari će se 100 dana boriti za nagradu vrednu 100.000 evra.
Zajednički projekat srpskih i hrvatskih medija usledio je posle spekulacija da će u projekat „Veliki brat" ući Prva srpska televizija, ali se ispostavilo da će, kako saznaje Press, nosilac projekta u Srbiji i partner televizije RTL biti televizija „Pink".
Hrvatski mediji već su preneli da će novi „Veliki brat" biti prava bivša Jugoslavija u malom, bez Slovenije. Takmičari se od juče već mogu prijavljivati za učešče u „Velikom bratu" putem telefona i interneta, a objavljena je i adresa internet prezentacije rijaliti-emisije - Prijava – Big Brother. Na ovoj adresi objavljen je izuzetno detaljan upitnik koji uključuje i pitanja kao što su ona o učestalosti seksualnih odnosa, kao i o tome koliko se često potencijalni ukućani kuće „Velikog brata" opijaju alkoholom, i čega se u životu najviše stide.


VELIKI-BRAT-2.jpg



U srpsko-hrvatskom „Velikom bratu" će, pored učesnika iz Srbije i Hrvatske, učestvovati i predstavnici Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.Inače, produkcijska kuća „Emoušn" do sada je realizovala tri serijala običnog „Velikog brata" i četiri VIP.



Izvor: Press
 
Natrag
Top