Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odgovorio sam ti. Ja sam video tvoju poruku.Jovane.
Ne mogu da te kontaktiram privatnom porukom.
Druge mogu.
Ne znam zasto.
To pokazuje koliki si ti podlac, i koliko je zlo u tebi.
Ono iskonsko zlo.
Postoji ucenje po kome su ljudi sami demoni.
Ti si ocigledan primer demona u ljudskom oblicju.
Zato sto je to bilo upuceno jednom coveku, a ne da se javno iznosi.
To pokazuje ko si i sta si.
Evo.
Ovo je prava slika tebe.
Samo fali hologramska slika tvog lika u pozadini.
PODLAC
iz wikipedije.
""nitkov, bednik, baraba,bezočnik,dvoličnjak, licemer, hulja,bitanga, izrod,gad, bezobraznik,prevrtljivac, hipokrit,prepredenjak,besramnik, pokvarenjak,loš čovek,bestidnik, podmuklica, đavo,ništarija,adrapovac, spletkaroš,probisvet,prokletnik, mutivoda, drznik,pseto,džukac, uštva, nevaljalko,propalica,nečasnik, pritvorica,nevaljalac,prevarant, zlobnik, nečovek,zloća,vucibatina, simulant,nepoštenjak,pakosnik, perfidnik, guja,džukela,mamlaz, protuva, konj, birtaš,moralna nakaza, smutljivac,zaplotnjak,balabander, dvostruki igrač,berekin,mufljuz, moralni imbecil,mutikaša,živina, od nikoga, ništavac, niko i ništa,neotesanac, hipokrita, pretvornik,zao čovek, prepredenko, osoba s dva lica,bezvrednik, životinja, фиг.beskičmenjakфиг., krmak фиг., smećeфиг., moralna nula фиг., pogrda фиг.,krpa (od čoveka)фиг., pogan фиг.,akrobata фиг.,moralno smeće фиг.,prasac фиг.,pogančina фиг., svinja фиг.,antihristфиг., đubre (od čoveka) фиг.,pokvaren kao mućak фиг., рег. palavordaрег.,pretvorica рег., dvoličnik рег.,фам.ljigavac фам., ljiga фам., gnusфам.,smrad фам., smrdljivac фам., нар,.fukara нар., kurvin sin нар.,rđa нар.,šugavac нар., nečastiva silaнар., gnom.,bruka нар., šuft рег., арх. ugursuzарх.,farisej арх., apsolutna nula fam[[.]],galijot арх., hahar арх., vancagaарх.,рет. farabut рет., pretvaralo рет.,odljudрет., stodlaka рет., пог.., хрв.himbenik хрв. [1]"""