Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo peva Anica Slavujevic, sin joj je Vladimir Slavujevic magistar muzike, licno ih znam. Ne znam da li je Anica jos uvek ziva, nadam se da jesteZašto ne daš srce Hristu
Muzika advent. muzika koja slavi Boga.
Tebi o Bože moj
Tebi, o, Bože moj - Hrišćanska himna Tebi, o Bože moj, sve bliže sad'. Ovdje mi prijeti grijeh - tišti me jad. U borbi protiv zla, moja je lozinka : Tebi, o, Bože moj, sve bliže sad'. Uzan je pravi put za vječni dom. Ipak ću doći, znam, Gospodu svom. Ta vjera vodi me u slavu, bliže sve. Tebi, o, Bože moj, sve bliže sad! Mada ja ne znam put života svog, ali, ja stazu znam Zakona Tvog. A kada dođeš Ti, tu radost daruj mi : s' Tobom da idem svud, o, Bože moj. [L. Mason ; ap. H. Wilson ; prepjev : Lazar Slankamenac].
E moj Adventisto! Kad ti znao ko je autor ove pesme ne bi je pevao
Nisam ja. Skoro sve pesme u adventistickoj pesmarici je obradio moj rodjak, preveo tekst, neke i licno pisao, tako da trebas to imati na umu kada pevas. Ali nisu samo pesme u pitanju, vec i teologija. Knjige poput "vjeruju ranog Hriscanstva" i dopisne biblijske skole koju smo mi osnovali.. Adventista gotovo da ne bi ni bilo u srbiji da nije bilo nas. Ali bas to bi trebalo da bude dokaz da ja ovde nisam neko ko namerno ide protiv adventizma, ili se ja vama inatim, vec stvarno mislim da je on neispravan.Ja nisam formalista kao ti da gledam ko je autor, nego kakva je pjesma, šta me briga ko je autor. Ti si muzičar, možda si ti autor?!
Ali uostalom baš me briga ko je.
vec stvarno mislim da je on neispravan.
ako piše da mrtvi ne znaju, onda ne znaju, a ne ono pa to se odnosi na život u tijelu, oni kao duhovi znaju. To je nikakvo objašnjenje. Tako piše i tako jeste.
A gde pise koji je smisao zabrane?Ti ne shvataš uopšte smisao zabrane prizivanje mrtvih.
o Biblija pruža zaštitu onima koji znaju da se samo demoni mogu javiti,
I za sve tako ne shvataš smisao teksta.
Ti ces mi reci smisao subote posto ti nisi formalista. Sta je smisao? Ocekujem da ces mi reci nesto novo sto ne znam!Niti znaš smisao subote, zabrane klanjanja idolima itd
Čak ni JS ne shvataju zašto je zabranjeno klanjanje ikonama, oni samo znaju da je zabranjeno na osnovu Biblije.
Pa jeste i to je tacno ali ti u tih 5 stihova pisci govore kao ateisti a ne kao vernici. Postavljaju pitanja kao ateisti i jos kazu da zivot nema smisla. Zaista cudno da verujuci covek izjavi takvo nesto, da mu "zivot nema smisla i da je covek kao stoka".no što si ti dao je na klimavim nogama, za tvoj stih ja nađem još 5 koji osporavaju tvoje tumačenje stiha.
Tako da ti možeš misliti šta hoćeš o učenju HAC, to neće promijeniti činjenicu da ta crkva ima istinu.
A za napad na istinu iz Biblije ćeš odg. Bogu u Dan Suda.
Pa tacno je to sto je napisano, ali za ateiste, njima nema nista nakon smrti.
Pisci se tamo stavljaju u ulogu bezboznika i pisu sta oni govore! Posebno Solomun govori sta bezboznici kazu!
Pa to je i detetu jasno
Zato je i napisao da nece vise nikada vaskrsnuti, jer govori sta bezboznici kazu! Ti dajes tom tekstu neko svoje drugo znacenje, jasno je da oni postavljaju pitanja kao sto bi bezboznici postavljali!
Od toga se ne moze praviti doktrina!
Mozes li ti bar uzeti te stihove i procitati kao sto i pise umesto da ti drugi govore sta u njima treba da vidis??
A gde pise koji je smisao zabrane?
Gde pise da se samo demoni mogu javiti?
Evo bar mi to nadji da pise da se samo oni javljaju i smesta postajem adventista, znaci momentalno!
Pa evo ja se trudim da shvatim, ali tamo gore gde citirate Davida , Solomuna i druge ne razumete da oni postavljaju pitanja kao bezboznici sto postavljaju, meni to nikakav dokaz nije! Oni se pretvaraju da sumnjaju u vaskrsenje o govore kao ateisti, ti ne razumes nacin njihovog pisanja.
ali tamo gore gde citirate Davida , Solomuna i druge ne razumete da oni postavljaju pitanja kao bezboznici sto postavljaju, meni to nikakav dokaz nije! Oni se pretvaraju da sumnjaju u vaskrsenje o govore kao ateisti, ti ne razumes nacin njihovog pisanja.
Sta je izvesnije? Da su pisci SZ govorili kao ateisti, da pokazu nacin njihovog razmisljanja i ispraznost takvog zivota, ili da su pisci NZ koristili paganske price govoreci o zivotu posle smrti?
U prvom slucaju biblija je skladna i mi ne trebamo nista da "prepravljamo'' u drugom slucaju, biblija je kontradiktorna i mi "moramo da prepravljamo novozavetni tekst".
Biraj!
Meni jedino prva opcija ima smisla i odrziva je, a nikako druga!
Ti ces mi reci smisao subote posto ti nisi formalista. Sta je smisao? Ocekujem da ces mi reci nesto novo sto ne znam!
Izvoli, al na drugoj temi da ovde ne spamujemo..