HP pavilion g7 se sam restartuje

Učlanjen(a)
16.07.2012
Poruka
9
Pozdrav svima. Prije par dana sam kupila novi lap top, tacnije hp pavilion g7 2250-sm. Sutradan nakon sto sam ga kupila, samo se odjednom restartovao i kad se restartovao pisalo je "windows error recovery" i nesto u smislu da se windows nije ugasio kako treba pa se zato restartovao, ponudio mi opcije da pokrenem laptop u safe mode-u, start windows normaly i to. Zatim nakon pola sata se opet restartovao. Tada sam ga skenirala antivirusom, nasao je jedan virus i zatim sam odradila sve updejtse koje je windows trazio. Nakon toga se dva dana nije restartovao i onda opet isto, s tim sto se jednom restartovao i nije vise. Svaka pomoc je dobrodosla, hvala.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
992
Pozdrav svima. Prije par dana sam kupila novi lap top...
Nov ili outlet, obzirom da "brlja" već u startu? Obzirom da je kupljen pre par dana pa nemaš mnogo čega instaliranog, moj predlog bi bio da instaliraš čist sistem koji je već bio (OEM) ako je bila outlet ponuda.

Outlet proizvodi su artikli koji zbog sitnog nedostatka nisu pušteni u redovnu prodaju. To može biti nedostatak drajvera za uređaj, sitno oštećenje, servisiran ili repariran model ili pak model prethodne generacije.
 
Učlanjen(a)
16.07.2012
Poruka
9
Nov, bas nov da ja znam. Sta bi problem otprilike mogao biti, ako znas za neko ovakvo iskustvo?
 
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.333
Nemoj lupati glavu,ako je nov i pod garancijom,odnesi im ili nek nesto urade ili ti daju drugi.A tu moze biti vise razloga:napajanje,Ramneka sitnijagreska na maticnoj,pa cak i HDD.Ako je operativni sistem to je najbezbolnije.Mozes probati podici ponovo OS,ako se bude opet desavalo isto onda
 
Učlanjen(a)
16.07.2012
Poruka
9
Hvala, ako se opet restartuje nosim ga, pa javljam sta je bilo u slucaju da bude nekom koristilo.
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2012
Poruka
236
Meni opis liči na nasilno ugašen računar u trenutku updtea windowsa. Inače, sigurno ćeš imati automatsko povlačenje updateova preko windows update rutine, što podrazumeva i obavezan restart sistema. Uzmi to za normalnu pojavu, i bez uzbuđenja. Samo pusti računar da to sam odradi.
 
Učlanjen(a)
16.07.2012
Poruka
9
Bas sam pratila kad se instaliraju apdejtsi da ga ne ugasim i to. Inace je valjda podesen da se instaliraju kad se gasi lap top, posle normalno kad ga ukljucim ide konfiguracija i to je to. Malo sam jos istrazivala i zanima me, da li je normalna ovolika temperatura procesora?
 

Prilozi

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    57,8 KB · Pregleda: 12
Član
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poruka
205
AMD zbunjuje pojedine programe jer zbog specifičnog AMD TCTL signala, najbolje da koristiš AMD Overdrive, a objašnjenje šta je šta imaš ovde:
Kod:
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-2122665/understanding-temperature-amd-cpus-apus.html
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top