Hp laptop nakon sleep mode

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.019
Pozdrav, raja!
Znate li zašto mi se u posljednje vrijeme ovo dešava nakon što preklopim laptop? Problem riješim tako što ga "prisilno" isključim i kad uključim, sve se normalno pokrene.1000000937.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Proveri komandeu BIOSU.Da se nije poremetila komanda odakle treba da se dize sistem.

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.019
Ovo izgleda u redu.Kada krene podizanje OS-a,idi na F8 i trebalo bi da dobijes komandu Repair.Moguce je da je naka aplikacija apdejtom napravila problem.Ili idi u kontrol panel pa u sve opcije i pokreni Recovery,pa vrati OS na datum kada nije bilo problema.
Čitam na netu, bilo je sličnih problema. Izgleda da bi update BIOS-a mogao rijesiti problem. Šta misliš?

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.019
U toj opciji sleep on batery je bilo PAUSED, kliknuo sam na available. Sad ga pokreće pa ću vidjeti hoće li opet zezati.
P.S.
Ipak nije ovo riješilo problem. Opet se ono pojavilo. Ažurirao sam bios, sad čekam da malo bude u sleep.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
U toj opciji sleep on batery je bilo PAUSED, kliknuo sam na available. Sad ga pokreće pa ću vidjeti hoće li opet zezati.
P.S.
Ipak nije ovo riješilo problem. Opet se ono pojavilo. Ažurirao sam bios, sad čekam da malo bude u sleep.
Samo polako i strpljivo.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.087
Zdravo Edinos,

Koji OS je instaliran i koji build?

Koji je TPM cip u laptopu i model laptop-a?

Sa nekim skorasnjim buildovima Windows-a i nedavnim azuriranjima postoji poznati problem gde sa pojedinim verzijama SSD firmware, boot se zezne. Pogledaj imas li update za firmware za Kioxia SSD.

Natrag