Hoće li s izborom novog Pape doći smak svijeta?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Gde vidimo haos, jad i bedu? U katoličkim državama i islamskim, braća po migracijama i haosu.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kad netko krivotvori vlastite uratke, od takvog se nije čuditi ničemu.

Upravo tako.

Ps. Slape, Montenegro planira da uvede obavezni nerad Nedeljom. Već mogu da vidim kako japijski obučeni "propovednici" i "naučnici" urlaju sa "propovedaonice" u čakalačkim zbornicama "Kraj je blizooooooo".....
 
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Pa ako ljudi ne slusavu Svemoguceg Boga Stvoritelja, poslusace, svoje izmisljace zala i to ce im i pomoci da se spreme za Bozji sud.

"Blago onima koji tvore zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvop zivota i da udju na vrata u grad." Otkrivenje 22,14.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Njima je već stigao smak sveta.

U Meksiku je ubijeno 13 policajaca u jednom danu.

I to na jednom mestu.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Narodski rečeno prsli su ili pukli su.

Gori od ISILA.

Za prošlu godinu se smatra kako je najnasilnija u historiji Meksika, s više od 33.500 ubistava – najveća cifra od 1997.

Aljaz.

Brazil je zabilježio rekordan broj ubistava 2016. godine, 61.619, što je u prosjeku sedam na sat, navodi se u danas objavljenom izvještaju nevladine organizacije Brazilski forum za javnu bezbjednost.

N1


 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne spamaj temu.

I pozdrav krivotvoritelju činjenica i identiteta.

Spamuje on mnogo toga, ne samo ovu temu.

Što se tiče teme. Mnogi koji bi, ubeđeni valjda da su savršeni po shabatu, jelu i pilu, "investigative judgementu" jedva dočekali Kraj Sveta i povratak Onoga Koji Jeste - Isusa, te stoga jure po raznoraznim proročanstvima i "proročanstvima" očekujući da će u njima naći naznake po kojima bi se mogli "pripremiti" za ono što dolazi "kao lopov u noći" i čiji dan i čas ne zna ni Sin, ni anđeli, do li Otac. Veruju da će biti "spašeni" i nagrađeni "milenijarnom" besmrtnošću u materijalnom raju.

No, postavlja se pitanje, kako je moguće da neko ko negira Crkvenost i samo Hrišćanstvo Crkvi Katoličkoj, znake "Dies Irae" traži u izboru onoga koga nazivaju "antihristom"? Kako je moguće pomiriti antikatoličanstvo sa opsesijom ličnošću pape?

Za one manje upućene, ispunjene antikatoličanstvom kojim nas mediji bombarduju već dosta dugo vremena, ovaj paradoks i kontradikcija su savršeno "logični". To što je to daleko od logike, njih ne interesuje, kao što ne interesuje ni one koji takve "informacije" i plasiraju publici koja zavedena svojim predubeđenjima iste savršeno guta.

Kako se u Apokalipsi Ivanovoj - Jovanovoj nigde ne pominje papa, jer u vreme kada je ista nastajala, ta titula prvaka apostola nije ni postojala, tako se ni izbor novog naslednika Shimeona Kephe - Petra ne postavlja kao znak "kraja vremena".

Prvo povezivanje Cathedra Petrii sa "Dies Irae" i krajem sveta, pojavljuje se u "proročanstvu" Svetog Malachia, Irskog Biskupa - Episkopa (umro je 1184) u kome se navodno pominju 112 papa nakon kojih sledi "Dies Irae". Problem sa tim proročanstvom je da je njegova originalnost veoma upitna, kao i to da se iz istog izvlače kontradiktorni zakljuci. Naime niko se od proponenata istog ne slaže u potpunosti na kog se tačno papu odnose koji opisi iz ovog proročanstva, da ne govorim o tome da je isto pisano Latinskim jezikom koji nije korišćen za života Svetog Malachia, nego vekovima kasnije.

Uz sve to, još uvek nije izabran papa koji će za svoje papsko ime uzeti ime Petrus II.

Toliko o tome.

Za sada.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Vama je već stigao sa papom i to odavno.

27 policajaca je ubijeno u Meksiku u 1 danu u jednoj saveznoj državi.

Vaša dela, vešanje ljudi, favele, obračuni, masovne grobnice, beda, nazadnost.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Izabrali su papu za vođu, sada su im ovo posledice.

meksiko
Foto: Profimedia / RAS Srbija

Naoružana banda ubila je u nedelju sedmočlanu porodicu tokom proslave Božića u meksičkoj državi Gerero, na jugu zemlje, saopštila je policija.

Blic
 
Natrag
Top