Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
probaj preuzet driver booster 2 ja kad oborim system a često to radim aktiviram njega i sve mi drajvera pronađe i instalira čak i obnavlja zastarele a na yutube mu nađeš ključ i stalno koristišPotrebni su mi drajveri za matičnu ploču
ASRock ANX68SEV- 11c
Version 1.1c
Imam CD od matične, ali je toliko oštećen i izgreban da čitač nemože da ga očita.
Ne bi bilo lose i koji je sistem i od koliko bita koliko.Bilo bi preciznije i lakse naci drajvere.Opet ponavljam kada se trazi pomoc oko drajvera morate pored naziva maticne ploce da nam napisete i za koji operativni sistem trazite.Napisi nam koji ti je sad instaliran os onda ce biti mnogo lakse onome ko moze i zeli da ti pomogne.
Probaj ubaci CD u optiku i ako ga slucajno otvori,napravi folder na desktopu i prebaci podatke u njega,ako uspe da ih prebaci onda probaj da narezes novi disk,samo ne bi bilo lose ako imas RW,da ne bi upropastio obican,ako ne onda obrises i nikom nista.Onda probaj pokreni CD i ako ocitava sve normalno,narezi ga na drugi disk i imaces drajver kada ti zatrebaju.a sam tako vise njih uspeo da povratim i sluze mi i dan danas.I ne bi da te bacam sada u neprilike,ali kada mozes kupi jos neki CD i narezi rezervni i stavi ga u neki omot ili kutiju original i sacuvaj za sledecu takvu situaciju.Potrebni su mi drajveri za matičnu ploču
ASRock ANX68SEV- 11c
Version 1.1c
Imam CD od matične, ali je toliko oštećen i izgreban da čitač nemože da ga očita.
Probaj ubaci CD u optiku i ako ga slucajno otvori,napravi folder na desktopu i prebaci podatke u njega,ako uspe da ih prebaci onda probaj da narezes novi disk,samo ne bi bilo lose ako imas RW,da ne bi upropastio obican,ako ne onda obrises i nikom nista.Onda probaj pokreni CD i ako ocitava sve normalno,narezi ga na drugi disk i imaces drajver kada ti zatrebaju.a sam tako vise njih uspeo da povratim i sluze mi i dan danas.I ne bi da te bacam sada u neprilike,ali kada mozes kupi jos neki CD i narezi rezervni i stavi ga u neki omot ili kutiju original i sacuvaj za sledecu takvu situaciju.
Ma ko ce da gleda koji je datum postavljenog problema,racunam cim je pri vrhu da je aktuelan.Hvala na upozorenju.Mozda ce se Laki setiti da je postavio ptanje ,pa procitati.Bilo bi poželjno da ti i Milorad kontaktirate "lakija" da vidite jel čovjek riješio problem. Danas je mjesec dana kako je tražio pomoć. Ostavio je on broj mobilnog kod urednika pa se dogovorite, možda nešto i zaradite..
Probaj ubaci CD u optiku i ako ga slucajno otvori,napravi folder na desktopu i prebaci podatke u njega,ako uspe da ih prebaci onda probaj da narezes novi disk,samo ne bi bilo lose ako imas RW,da ne bi upropastio obican,ako ne onda obrises i nikom nista.Onda probaj pokreni CD i ako ocitava sve normalno,narezi ga na drugi disk i imaces drajver kada ti zatrebaju.a sam tako vise njih uspeo da povratim i sluze mi i dan danas.I ne bi da te bacam sada u neprilike,ali kada mozes kupi jos neki CD i narezi rezervni i stavi ga u neki omot ili kutiju original i sacuvaj za sledecu takvu situaciju.
kuronja hajde ti meni pomozi hoću da napravim sat sa kazaljkama sa slikama ali još nisam našao programčić za to ako si toliki maestro nabavi mi to a što se tiče datuma ja to ne primećujem i najmanja mi je briga imao sam taj problem sa drajverima dugo dugo imam staru šklopociju čak ga je i grom pržio al od tri napravim jedan al drajveri su bili problem i slučajno sam instalirao advanced system care 7 u paketu sada maltene uživam imam čistače opravke unistalere i što je naj ovaj driver booster 2 pro veruj mi bolje ne tražim,. pozićBilo bi poželjno da ti i Milorad kontaktirate "lakija" da vidite jel čovjek riješio problem. Danas je mjesec dana kako je tražio pomoć. Ostavio je on broj mobilnog kod urednika pa se dogovorite, možda nešto i zaradite..
kuronja hajde ti meni pomozi hoću da napravim sat sa kazaljkama sa slikama ali još nisam našao programčić za to ako si toliki maestro nabavi mi to a što se tiče datuma ja to ne primećujem i najmanja mi je briga imao sam taj problem sa drajverima dugo dugo imam staru šklopociju čak ga je i grom pržio al od tri napravim jedan al drajveri su bili problem i slučajno sam instalirao advanced system care 7 u paketu sada maltene uživam imam čistače opravke unistalere i što je naj ovaj driver booster 2 pro veruj mi bolje ne tražim,. pozić
za mene je svaki mladi čovek na kompjuteru maestro, ja sam penzioner, kad sam otišao u penziju prvi put sam seo za ovu napravu samo mi još nisu uzimali novce kada se gasi i pali, kvario sam ga opravljao,svašta sam radio jedino nikad nisam varao ni krao a mene su varali najviše komp majstori na sreću sada znam ponešto al to je verovatno mali deo tvog znanja, oprosti ako si se našao uvređen al takav sam i doktora zovem majstor ili maestro jer ceo život su me pratili majstori bio sam šofer pozićGdje je zarez iliti zapeta, nigdje nema zareza. Nisam ja druže maestro ali ono što znam ja pokušavam i drugima da prenesam. Ono što ne poznajem ja i ne odgovaram...
Svi smo mi drajveri u zivotu,ali u ovom virtuelnom svetu ovi mladji su itekako bolji od nas,jer i ja nisam mnogo mladji od vas,1962 godiste sam.Pa tako da sada hteli mi to ili ne ovi mladji drajveri su dobri na oba polja.Mada su an putu malo neozbiljni,a na kompu,mozemo samo da im zavidimo,ali ipak imamo i mi neke cake u rukavu.za mene je svaki mladi čovek na kompjuteru maestro, ja sam penzioner, kad sam otišao u penziju prvi put sam seo za ovu napravu samo mi još nisu uzimali novce kada se gasi i pali, kvario sam ga opravljao,svašta sam radio jedino nikad nisam varao ni krao a mene su varali najviše komp majstori na sreću sada znam ponešto al to je verovatno mali deo tvog znanja, oprosti ako si se našao uvređen al takav sam i doktora zovem majstor ili maestro jer ceo život su me pratili majstori bio sam šofer pozić