Član
Učlanjen(a)
03.10.2012
Poruka
5
Jesam ja,funkcionise,generator je bio rucne izrade,ali pored generatora je potrebna elektronika koja se dodaje na komp auta,razlikuje se od marke do marke auta.probao sam na starom seatu,sada posto vozim nov auto, nije bas preporucljivo zbog garancije.Uostalom sav trud i pravljenje,uklapanje itd...nije vredno nekih 200,300 eura koliko kosta orginalni u austriji.odmah kod njih narucis i elektroniku,a mozes i da dodas potenciometar preko koga podesavas struju, sto znaci koliko ce gasa da proizvede....
 
Član
Učlanjen(a)
27.06.2013
Poruka
161
Mislim da sistem kao sistem nije los, ali do pravog efekta, jos ce dunavom mnogo vode poteci. Jer je bitno da se pravilno uskladi potrosnja goriva-benzina i srazmerno dodavanje vodonika i kiseonika. A da se i dalje ostvari pravi odnos sagorevanja goriva i sacuva snaga motora.
 
Učlanjen(a)
13.01.2016
Poruka
270
Negde procitah da je brzina sirenja eksplozije praskavog gasa ili HHO, tj. smese vodonika i kiseonika mnogo veca od brzine sirenja eksplozije smese benzina i vazduha ili dizela i vazduha. Zato su mnogi delovi motora izlozeni bitno vecim mehanickim impusima pa motor bitno krace traje. Trpe vise i imaju mnogo kraci vek karike, ventili i bregasta osovina, leteci lezajevi radilice i radilica, dihtung glave motora i sve ostalo.
 
Top