HERE WeGo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
444
Najverovatnije je do telefona neki problem. Ja sam je danas ceo dan koristio i sve normalno radi. Telefon Sony Z1 Compact, Android 5.1.1.

A zanimljivo, pre par dana smo prijatelj i ja istovremeno koristili Sygic Auto, on na iPhone ja na Andridu oba sa TomTom mapama i telefoni su rutirali prilično različito. On ima kupljenu navigaciju a ja skinutu ovde na forumu. Moja je rutirala dosta logičnije. Nekako smo očekivali da će rute biti iste.
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
916
Simulacija (Demonstracija) rute u navigaciji HERE WeGo

Primetio sam da se povećao broj članova koji komentarišu ovu navigaciju pa pretpostavljam da je i koriste. Možda će im ovo "otkriće" mog prijatelja iz HERE kancelarije u Beogradu, koje mi je preneo, biti od koristi. Problem o kome sam pisao na strani 30, postovi #296 #299 (video dokaz), zbog čega sam se ozbiljno zakačio sa HERE Supportom, za koji su oni tvrdili da ga ne mogu izazvati i da smatraju da ne postoji, sada su izgleda pretvorili u nešto korisno. Drago mi je u svakom slučaju, bez obzira da li sam ja to inicirao ili ne...
Simulacija rute zvanično ne postoji u HERE navigaciji. Ako se zatraži da Google pronađe "Simulation route in HERE WeGo navigation", neće se pojaviti nijedan članak.
U prilogu su slike koje ilustruju kako se može simulirati ruta. Preduslov je da je uključen GPS signal i da ga telefon preuzima. Nažalost, jedino se može simulirati ruta od trenutne lokacije do bilo koje izabrane destinacije. Obrnuti smer nije moguć !

Simulacija.jpg


Na slici se vidi da telefon Huawei Y6II Compact odlično hvata (i drži) GPS signal i normalno radi i u sobi. Jedino je sada stara verzija navigacije, 2.0.11304.
Dakle, kada se uhvatati GPS signal, a time i odredi trenutna lokacija, potrebno je upisati destinaciju i odrediti rutu. Držanjem prsta u trajanju od 2-3 sekunde na ikonici automobila (Počni ili Start), druga mala slika, počinje simulacija sa glasovnim navođenjem.
Pomenuo sam "problem" zbog koga sam "ratovao" sa HERE Supportom jer se, za divno čudo, i sada pojavljuje misteriozna brzina 54km/h. Zato smatram da su, ili iskoristili moje tadašnje "otkriće", ili je to i tada postojalo ali samo za internu upotrebu a ja slučajno otkrio...

P.S. Želim samo da obavestim da sam editovao post #410 (strana 41) i dodao slike sa paralelnog istovremenog testa 4 različita telefona.
 
Učlanjen(a)
22.02.2012
Poruka
1
Jel imao neko problem da mu here wego ne radi kako treba u offline režimu?
jednostavno prijavi da ne može da nađe rute, i da pokušam u online modu. verzija je valjda poslednja, 2.0.11424. telefon je S5 na 6.0.1 androidu.
Lokacije po Srbiji rade kako treba u offline modu, ali recimo čim "krenem južnije" prema MK i GR, tu već kreću problemi. Rute za Skopje i recimo Kumanovo regularno izbaci, ali kad probam Bitolu i Prilep, jok. Za GR neće ništa da izbaci dok je offline režim, ali baš ništa.
Probao sam reinstall apk, kao i brisanje/skidanje mapa, ali isto. Čak i na drugom telefonu, isto.
Koliko se sećam, sve je bilo kako treba...
 
Učlanjen(a)
02.01.2013
Poruka
6
Danas ažurirao mapu Srbije i sa 292,1 MB smaklo mi na 287,4 MB. Ne znam koja je fora ?

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
 
Učlanjen(a)
02.01.2013
Poruka
6
Ništa posebno. Čak nisam ni beta tester. Sve regularno.

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
 
Član
Učlanjen(a)
02.10.2009
Poruka
5
Telefon LG P8800, koji vec dve godine ne koristim zbog kvara, telefon ne moze da se konektuje na wifi mrezi kao i na mobilni signal, pokusavam da iskoristim kao navigaciju... Uspeo sam da u njega ubacim apk. navigacije HEGE WeGo i instaliram je ali bez konekcije ne mogu da skinem mape...
Da li je moguce skinuti mape i ubaciti u odgovarajuci folder preko racunara?
Pozdrav.
 
Natrag
Top