HERE WeGo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
Kako update ako već imam prethodne mape? Treba li prvo da izbacimo stare mape, pa onda download nove ili...?

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.081
Kako update ako već imam prethodne mape? Treba li prvo da izbacimo stare mape, pa onda download nove ili...?
Ne treba nista brisati.
Kada pokrenes navigaciju - prijavi se, izaberi - preuzimanje karti i kada ti ponudi update preuzmi zeljene mape.
Npr. prethodne mape Srbije su bile 228.8 MB a nove su 235.1 MB.
Kada se preuzmu mape potrebno je ponovo pokrenuti navigaciju da bi bile aktivne.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poruka
39
Evo ti link gde sam smestio ono što je kod mene u folderu za Srpski jezik. To je Here-Srpski.7z. Skini, raspakuj i ubaci u folder voices-download. Putanja, kod mene, je kao na slikama Here10 i Here11. Trebalo bi da dobiješ glas u navigaciji...

Kod:
http://www.upl.me/eL4rxp

Probao prijatelju ali nista i dalje,ne pokazuje mi srpski,vec samo engleski da mogu izabrati

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
kopiraj direktno ovaj raspakovani folder

sr-RS_male
Kod:
http://www.upl.me/01WaKw
na putanji Interna memorija\Android\data\com.here.app.maps\files\voices-download

Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
Probao prijatelju ali nista i dalje,ne pokazuje mi srpski,vec samo engleski da mogu izabrati
otvoris navigaciju, ides u menu, zatim settings, papise voice navigation, na dnu ce pisati manage voices i tu ces naci opciju srpski jezik. naravno uradis download i to je to sto se jezika tice. lako zar ne?

Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
Nisam napisao u svom prethodnom postu. Here navigacija sada ima opciju da se skine srpski za navodjenje. Pa nema potrebe da se kopira nesto u folder kao sto ej bilo ranije

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
@omer1967, problem je bio u tome što čovek kaže da mu, pri pokušaju da "skine" srpski jezik sa Play Store, telefon izbacuje poruku da "Nedostaje memorija...". To se i kod mene dešavalo, iako je bilo prostora u memoriji. To je neki bag aplikacije i ne bi se trebalo baviti njime.
@stena85, moraš utvrditi u kojoj memoriji ti se nalazi HERE navigacija. Pretpostavljam da je u INTERNOJ. Mislim da ti je sada problem u pogrešnom izboru particije, tj. memorije. Moguće da si instalirao na internoj, a kasnije prebacio u eksternu. Tako da moraš u pravi Android folder, poštujući putanju, da ubaciš onako kako ti i @vladcepesh kaže. Ubaci njegov folder koji ti je raspakovao. Svejedno je.
Ali moraš imati i fajl voice_catalog.ENG u folderu voices-download !!!

Postaviću ti slike, na osnovu kojih ćeš zaključiti kako se može dodati novi glas, bez download-a. Ja sam to uradio sa ubacivanjem ruskog, tj. foldera ru-RU_female. Kada sam ubacio u pogrešnu memoriju, aplikacija ga nije videla. Nije se pojavio u ponudi za selekciju glasa. Jer, imam kopiju HERE i na eksternoj, pa sam pogrešio. Ubacivanjem tamo gde treba, u internu, pojavio se jezik, selektovao sam ga i probao. Slike su dovoljne...
Nadam se da ćeš sada uspeti.

Prilozi

• Internal 11.jpg
    Internal 11.jpg
    39,2 KB · Pregleda: 29
  • Internal 12.jpg
    Internal 12.jpg
    49,7 KB · Pregleda: 30
  • Internal 13.jpg
    Internal 13.jpg
    36 KB · Pregleda: 30
  • Ruski 11.jpg
    Ruski 11.jpg
    66,6 KB · Pregleda: 30
  • Ruski 12.jpg
    Ruski 12.jpg
    47,9 KB · Pregleda: 31
  • Ruski 13.jpg
    Ruski 13.jpg
    44,6 KB · Pregleda: 27
Član
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poruka
39
@omer1967, problem je bio u tome što čovek kaže da mu, pri pokušaju da "skine" srpski jezik sa Play Store, telefon izbacuje poruku da "Nedostaje memorija...". To se i kod mene dešavalo, iako je bilo prostora u memoriji. To je neki bag aplikacije i ne bi se trebalo baviti njime.
@stena85, moraš utvrditi u kojoj memoriji ti se nalazi HERE navigacija. Pretpostavljam da je u INTERNOJ. Mislim da ti je sada problem u pogrešnom izboru particije, tj. memorije. Moguće da si instalirao na internoj, a kasnije prebacio u eksternu. Tako da moraš u pravi Android folder, poštujući putanju, da ubaciš onako kako ti i @vladcepesh kaže. Ubaci njegov folder koji ti je raspakovao. Svejedno je.
Ali moraš imati i fajl voice_catalog.ENG u folderu voices-download !!!

Postaviću ti slike, na osnovu kojih ćeš zaključiti kako se može dodati novi glas, bez download-a. Ja sam to uradio sa ubacivanjem ruskog, tj. foldera ru-RU_female. Kada sam ubacio u pogrešnu memoriju, aplikacija ga nije videla. Nije se pojavio u ponudi za selekciju glasa. Jer, imam kopiju HERE i na eksternoj, pa sam pogrešio. Ubacivanjem tamo gde treba, u internu, pojavio se jezik, selektovao sam ga i probao. Slike su dovoljne...
Nadam se da ćeš sada uspeti.

Ma kakvi,sve sam ja to prebacio na sd karticu ;) Problem je bio u softveru,danas bas na moj rudjus je pustena prva zvanicna verzija koja nije u beta fazi i sve je ispravljeno,sad se normalno moze skinuti i glas ;)

Natrag