HERE WeGo Navigacija

Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
139
Samo da potvrdim da nesto musicavo se javlja u ovoj apk,naime ista stvar kao kod Vlade se desavala i meni,verzija androida je 4.3,sad ima glas,restart,PA GDJE JE SAD,glasovi nestali!?Sa mapama vec je bilo manje problema osim sto sam na pocetku morao deinstalirati i ponovo instalirati apk jer mi prvi put nije dalo nijednu mapu za download,takodje gore navedene putanje su i kod mene bile,mada ne razumijem zasto glas smjesti u cache folder pa ga u toku reboota tel jednostavno nogira u vjecna lovista!?Posto sam vidio da mapa,bar za moju okolinu je ista kao i na iGO,Sygic,Navigon i Garmin 2015.20 (mislim ima iste nedostatke) nisam se ni trudio da se sporazumim sa ovom Navy dok ne izadje neka stabilnija verzija i sa naravno boljom mapom.

Učlanjen(a)
09.09.2014
Poruka
39
Kod mene su putanje za glas i mape kao i kod Braonpas-a u #79, glas je na srpskom, i sa svakim pokretanjem navigacije glas je uredno na srpskom.Kod mene je navigacija na LG, a android je 4.1.2. nije rutovan.Mozda nesto zeza verzija androida pa zato i nastaju problemi sa instalacijom i cuvanjem glasa na srpskom.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
835
@vladcepesh
Podesavanje/Skladistenje memorije
Pogledaj sta ti pise. I ako imas opciju Memorija ili xxx ti probaj oba. Odaberi prvo Memorija.

Neka ti instalacija bude na memoriji telefona i Skladistenje memorije pa menjaj

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
probao sam to već, sve je išlo na memoriju i isto se dešava.
posle sam obeležio sdcard1 i ista situacija.
ova verzija apk koju sam skinuo odnekuda je odradila stvar
HereMaps+v1.0+beta 174
Kod:
http://www.upl.me/95Y7Nm

sa ovom verzijom voice ne ide u cache nego direktno files/.here-maps/voices-download

barem je tako bilo sad ćú ponovo probati

edit:

pravilna putanja za glasove
com.here.app.maps/.here-maps/voices-download

voice.png

///////////////////////////////////
ovako pravilno treba da bude složeno na slici ispod
tako je kod mene bilo pre neki dan kad je sve funkcionisalo
znači ništa po keš folderima ne treba biti
očigledno postoji neki bag kad program radi čas ovako čas onako

za browndog pokaži ovu sliku na 4pda
karta.png

ubačeni srpski fajlovi u ru folder
srpski.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
835
Razlika u APK koju si postavio ima.
Procitao sam sve na 4pda i nisam shvatio ko i gde ima problem. Downloadovao sam njihov APK isti je kao ovaj moj. Prvu verziju su dobili od mene. A ova je ista.

Sad sam se setio. Ova je HERE 1.0.174 beta wk40 a bila je wkxx manja. Pogledaj ali i ne treba cekam novu pa da vidimo hoce li staviti srpski glas...

Ko ima Samsun note3, Galaxy S4,5, i ima aplikaciju Samsung Store neka se prijavi i moze da preuzima sledecu beta verziju. Ono sto pise u string fajl je da ce se pojaviti HERE Premium verzija koja ce biti trial 7 dana.

Prevod je gotov ali treba jos da se radi, poslao sam i na kontrolu kod drugog. Za sad to je to i postavljam za 10min kao finalne.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
ona što sam postavio 1.0.174 wk 36, ali ova wk40 nikako ne radi
mislim da fajlovi ne trebaju da ostaju u cache datotekama.
sistem mora da ih prebaci na svoja mesta

sad su mi glasovi na pravom mestu ali karte su u cashu jedino što se ne brišu same od sebe. ne znam kako su mi i karte i glasovi bili van keša. ne znam kako mi je to uspelo

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
835
To sam i predpostavljao. Cekaj sledecu pa da vidimo kako ce dalje.
Postavljen HERE sa finalnim prevodom.

PS: Ako ima ko je raspolozen da prevodi aplikacije koje nemaju srpski jezik neka se javi na PM. AutoMapa, TomTom, ...

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
i dalje su oba fajla ista i wk40?

ovo je wk 36 koji odgovara za xperia telefone

EDIT:
MOD

Kod:
http://www.upl.me/bYtaMT

Poslednja izmena: