HERE WeGo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
jedino da probaš odavde
Kod:
http://360.here.com/2014/10/08/getting-started-android-basics/

da im napišeš
da imaš rezoluciju 1920x1200
da imaš android 4.2.2
da imaš čipset Intel Atom Z2580
i da ti ne podržava here program
napravi i screen shoot

---------------------------------------------------------------------------------

pitanje za browndog i one koji su pokušali na gingerbread
edit: šta je sa onom verzijom here maps za android 2.3.6 jel radi to?

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
830
Dodavanjem "podrske" za 2.3.6 ne vredi jer prilikom instalacije HERE "trazi" 1gb ram (nemaju ni noviji uredjaji). Onda je besmisleno dodavati podrzku za manji API.

----------------------------------------

Pise da ce dodati podrsku i za x86 procesore

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
4
Da se i ja priključim sa svojim iskustvima prilikom korištenja "Here navigacije".
Naime navedena navigacija je instalirana na telefon HUAWEI P6-U06 na kojem je android 4.4.2.Navigaciju sam skinuo sa play prodavnice i to verzija 1.0.234 beta wk.50.
Nakon isntalacije koja je prošla bez problema sam skinuo mape Srbije,Bosne i Hercegovine i Hrvatske a u odjellku/ setigns/voice navigation/ sam skinuo srpski i hrvatski glas.Sve je prošlo bez proble i nakon prvih manjih provjera u vožnji po gradu mogu reći samo riječi pohvale jer ova navigacija po meni zaista ima potencijala i njena prava vijednost će biti pokazana kad izađe zvanična verzija,no bez obzira manje mušice ja ću je koristiti kao primarnu na mom telefonu.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
830
Hvala za info. Nisam znao da su postavili glas. Glas je isti kao na HERE (WM) "Naš" ide u kantu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
Restartuj telefon, pojavice se, bar kod mene je tako bilo. Probao sam, nema ih nigde, onda sam restart, otvorio HERE ponovo i pojavili su se.

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
4
Ne znam kako je nadrugim mapam ali na ovoj mapi BiH-Bijeljina izgleda da nisu ubacili brojeve ulica i to onda može biti mali problem jer vas navigacija stalno vodi na početak ulice a neke ulice su duge,krivudaju i u nepoznatom gradu moglo biti malih problemčića tj.moramo se osloniti na ono što vidimo na terenu.
Glas koji nas navodi je zaista vrlo precizan i prasvovremeno nas obavještava na prestrojavanje i skretanje.Vjerujem da su neki evripski gradovi mnogo bolje i preciznije mapirani.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
830
@vladcepesh
10. decembra je bio update. Tada sam skinuo, preveo i postavio SRB.
Taj datum nije ostao na GP. Posle nekoliko dana promenio se na 12. decembar. Nista novo aplikacija ista. Mora da su tada postavili na server glasove.

Treba samo da se obrise lista sa nazivima voice fajlova voice_catalog.ENG
android/...../... file/voices-download

Onda u aplikaciju i preuzeti glas. Ponovo se downloaduje nova lista i to je to.

Poslednja izmena:
Natrag