Član
Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
1
Mozda odskace od teme na ovom podforumu, ali veoma me zanima vase misljenje. Pre 11 dana imala sam nezasticen, pa ne bih nazvala odnos, jer nije bio. Pokusali smo bez kondoma, ja sam se uspanicila i prestali smo, sve to je trajalo ni 10 sekundi. Nije svrsio uopste i rekao mi je da nije nista izaslo. Vec 5 dana mi kasni menstruacija i pri tom povremeno imam bolove u stomaku, grudi su mi naduvene i imam beo iscedak, ali ponekad i ne. Uradila sam dva testa i oba su bila negativna. Dok cekam na pregled kod ginekologa, da li mozda postoji sansa da sam trudna? Veoma sam zabrinuta :-/

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Najverovatnije nisi trudna, ali si u panici, pa ti to odlaže početak menstruacije. Probaj da se opustiš, a za svaki slučaj, da bi smirila samu sebe, idi kod ginekologa.

Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
17
Imam problem... Prosli mesec imala sam 20., posle 15 dana odnos bez zastite (nije trajao ni pola sat, bez svrsavanja).. Nemam nikakve simptome, osecam se da trebam da dobijem, ali nisam jos. Imam mali bol u stomaku...
Da li mozda znate u cemu je problem??
P.S. Hitno potreban odgovor...

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
To što ti kasni tri dana nije znak za uzbunu...sačekaj još koji dan. U slučaju da ti kasni duže od nedelju dana obrati se svom ginekologu...
Svuda možeš da nađeš testove za rano otkrivanje trudnoće,ako će te to umiriti.
A što se tiče bolova,možda imaš blagu upalu jajnika i u tom slučaju bi bilo najbolje da konsultuješ ginekologa.

Natrag