Helou
Ja sam Sania Valiant, i javljam se na ovu temu pošto me je ovaj zonki uputio ovde kao novajliju
(doduše momak ima čudan smisao za humor, ali nema veze :mrgreen
.
:vorred: Šta da kažem sad o sebi...
Hmm... nick. Nick sam izabrala tako što sam iskoristila vilenjački generator imena zato što volim elfove, volim Tolkina, ali mogla sam izabrati i neki drugi nick pošto sam vatreni fan Rammsteina, a volim i Indiju, kathak ples i indijske filmove :mrgreen: Prilično nespojivo, ali eto... volim ja sve i svašta
Imam dugogodišnje iskustvo na raznim forumima, baratam argumentima i trudim se da budem fer sagovornik, ne udaram nisko i najviše od svega cenim argumentaciju. Štaviše, toliko cenim jaku argumentaciju da mogu promeniti životni stav ako me neko argumentima ubedi da nisam u pravu. Nisam sujetna, bar se trudim da je potisnem koliko je moguće.
Jako cenim online odnose i sve u vezi sa njima. Jedna sam od onih koji ih smatrju čistim i iskrenim.
Dve stvari:
- ne dirati mi Rammstein
- ne udarati nisko (uvrede i slični primitivizmi kao sredstvo pri deficitu argumenata),
i super ćemo se družiti
Sve vas pozdravljam, a ako mi neko poželi dobrodošlicu (ili bar to pomisli), hvala unapred