Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Može li netko objasniti u kakvom je stanju moj HDD
Možes mi reći jeli ih puno,znam da govore da je jedan previše.
Prvo preskeniraj sa HD Tune,ali na sporo skrniranje,verovatno si preskenirao sa Quick,pa ti nije pokazalo,a u drugom prozoru pokazuje upozorenje..Iz iaskustva,a i dosta citajuci o tome do 3 bad sektora,ne bi trebalo da pravi neke velike probleme.Ako ih ima vise onda je to vec ozbiljan sluicaj za zamenu HDD-a,jer je samo pitanje trenutka kad ce da zakuca.Kad proveris tacno kakvo je stanje,ako nemas skini Hirens Boot i pokreni ga iz BIOS0a kao kad dizes OS,pa nadji komandu DOS,kad ti se otvori sledeci prozor,klikni na taj HDDna koji sumnjas,ako imas viseHDD-ova,ako imas jedan,onda je lakse,ne mozes da pogresis.Ne bi bilo greske da uradis i drugi ako imas,ali dugo treje skeniranje i reparacija Znaci kad nadjes koji je,klikni na njega,otvorice se sledeci prozor.Nadji komandu "Scan and Repair HDD" i pusti ga da radi.nemoj da te zacudi,moze trajati sken i preko 1 sat.Dokle god vidis da brojke vrte,znaci da radi.Na kraju ce te obavestiti da li je i koliko bad sektora bilo i dal su reparisani.Možes mi reći jeli ih puno,znam da govore da je jedan previše.
Tu smo.Ok
Trenutno nemam baš vremena i ne mogu napraviti bootalni dvd jer mi ne radi pržilica ali snađem se nekako.
Pa ako negdje zapnem pitam vas.
Hvala