Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

  • ATI

    Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

    Votes: 79 54,1%

  • Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poruka
2
Alternativa! Resenje dok JD. ne resi plugin:

Kod:
http://www.mipony.net/
P.S. pa nek cekaju oni a ne mi:threaten:
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
29
problem windows

e ovako bio sam instalirao windows i trajao je 2 dana posle toga je zakucao i resetovao se u pitanju je lap top od 10 inci i nedje CD kada se resetovao posle toga samo iscitava neko update ili apdetuje se i stalno se resetuje probao sam preko flesa da ubacim windows ali ne pomaze dali neko zna kako da reseujem ceo lap top da sve nestane iz njega i ako moze te dajte neke savete molim vasss!
 
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Nisi bas opisao zasto nije uspelo preko flesa,ali bi stvar trebalo da bude relativno jednostavna...udjes u bios i podesis da se butuje sa usb-a(ako imas tu opciju).ako nece sa tog tvog flesa probaj da nadjes,pozajmis eksternu optiku i onda dignes sistem saa diska.Kd podizanja sistema naravno formatiraj hard disk(ako ti ne trebaju podaci)...
 
Član
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
29
nece, imam 2 flesa i prepoznaje ih nece da otvori instalaciju dali mozda znas kako da obrisem sve sa hdd to je mali lap top i nema CD ROM ako neko moze da mi pomogne eo mu moj skype danijel.dimic2
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.407
Probaj ovo:

Skini neku drugu (noviju) verziju, prebaci na USB i instaloiraj. Mora da radi.

OBAVEZNO ISKLJUČI UPDATE!!!!

Ako ne znaš kako to obaviti evo:

Start, Control Panel, Security Center i tu imaš Windows Update. Klik na njega i kad ti otvori štikliraj Turn off Automatic update i Apple.
 
Član
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
29
ali ja nemogu da se ubacim da deskop apdetuje se i restartuje probao sam i na safe mode nece i tamo vrsi apdet da mogu da pristupim ikonicama namestio bih ga za 1 minut kako da resetujem lap top da sve izgubi???
 
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.407
Pročitaj prvu rečenicu u mom gornjem postu. Valjda imaš nekog prijatelja kod kojeg možeš skinuti windows i prebaciti ga na USB?
 
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Znam da nemma cd rom ali to ne bi trebalo d bude problem ako ti je usb saa koga trebas da podignes novi sistem pravilno odradjen da bude butabilan,nekako mi se cini da je to problem.Opet nisi bio jassan u potpunosti(barem meni),mozes li da udjes u bios?ima li u biosu opcija da se butuje sa usb?ako ima dal je first boot device usb?ako je na sva 3 pitanja odgovor da,a ti i dalje ne mozes da instaliras novi sistem opet kazem problem je tvoj usb(formatiranje usb-a ili sama instalacija sistema)
 
Član
Učlanjen(a)
11.02.2011
Poruka
28
LOL cuj ovo eve konacno da razjasnimo sta je bolje;

AMD je jaci od Intela ako gledate brzinu.. Ali prednost Intela je sto za sada nepostoji jaci OS koji ce koristiti jacu snaga od 4 jezgra..

Intel ima mnogo jaci L kesa i ostalu memoriju.. ali videte windows 8(uvek redovno citam) moci ce da sva jezgra ocita pa cemo videti koce biti brzi i jaci :p

ali za sada nema sta da se kaze o Intelu.. ali sada ima win8 previuw ali nije cela verzija pa kada amd krene :) bice ludo
 
Natrag
Top