Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
43
Koristio sam veliki broj i ATI i NVIDIA grafičkih kartica,medjutim oceniti koja je bolja od koje nije lak posao.Ponovo se vraćam na pitanje - matična ploča,procesor,memorija i grafička kartica,kao i to za koju svrhu se koristi računar.Kada su u pitanju igre dao bih blagu prednost NVIDIA karticama,a kada je u pitanju obrada video materijala,fotografija i drugi ozbiljni poslovi prednost je na strani ATI kartica.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Koristio sam veliki broj i ATI i NVIDIA grafičkih kartica,medjutim oceniti koja je bolja od koje nije lak posao.Ponovo se vraćam na pitanje - matična ploča,procesor,memorija i grafička kartica,kao i to za koju svrhu se koristi računar.Kada su u pitanju igre dao bih blagu prednost NVIDIA karticama,a kada je u pitanju obrada video materijala,fotografija i drugi ozbiljni poslovi prednost je na strani ATI kartica.
To obično svi (koji se malo razumeju u grafičke kartice) kažu...

Član
Učlanjen(a)
01.08.2009
Poruka
3.218
Koju graficku karticu da uzmam??

Graficku sa kojm cu moci da igram gta IV i novije igrice na high performansama

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
110
ja bi ti preporucio da udjes u prodavnicu i kazes ocu najskuplju graficku koju imate, ako ti nije dovoljno kazi im da ti naruce jos skuplju :blum3:

npr. trazi im GeForce GTX 295 :D

LOL da jos nesto, je l` ti uzimas graficku za mob ili za komp??? posto ja nisam cuo da mob ima graficku kartu koju ti mozes da promenis ja sam ti odg za komp... hahahahahahah

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.08.2009
Poruka
3.218
necu tu ta je jeftina wacko2

--------------------------------------------------------------------------------------

napiso sam koju graficku da uzmam xD slucajno

Poslednja izmena od urednika:
Natrag