Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Grafička ti je slaba tačka, pogotovo u rezoluciji 1440x900, ako je monitor Wide...
Tako da, ako želiš lepo igranje na novijim igricama uzmi jaču. Sad su grafičke malte ne džabe. Ako ostaviš ovu još malo, nema veze... uglavnom ćeš gledati lep slide show...
Onda te to izvlači. Većina igara radi ok, jer imaš dobar procesor i dosta rama. To ti je 2:1, ako slučajno nešto prevagne, i bude rezultat obrnut, neće baš valjati.
NvidiaGeForce8800GTX (768MB) I prezadovoljan sam... Volim i igrice da igram, a takodje mi treba i za photoshop, poshto mi je monitor 22" wide...
Ne planiram da je menjam dok ne "odapne"
Imam problem sa mojom "lutkicom" skoro sam kupio 1GB ram memorije od 800 MHz i upario sam je sa starom memoriom koja ima 512 MB sa 533 MHz. Juče mi je prvo procesor podivljao CPU na 100% a zatim je i PF Usage polako počeo da raste. kada je stigao do 1.8 GB ugasio sam komp. izvadio sam memoriju od 512 MB i za sada radi normalno. neki mi kažu da je potrebno da obaram sistem... Šta da radim?
Auuu bre čoveče, pa ti si ubacio ddr1 memoriju u ddr2 slot. Zašto si to radio? Moglo ti se nešto gore desiti, neću sad da nabrajam...ali ću samo reći da si imao sreće.
Ako radi normalno, znači da je sve u redu. Mislim da ne moraš obarati sistem i slično.