Član
- Učlanjen(a)
- 01.09.2009
- Poruka
- 482
kućište : ThermalTake Armor Jr. (neprovidne stranice)
napajanje : ista firma (pravih 550W)
fan na procu : ista firma Big Typhoon 120-VX (obožavam ga)
matična : Asus M2N-E (jedva čekam da je turim pod sekirče)
memorija : 2Gb Geil (zmajče svetlećih crvenih okica,razočarenje)
procesor : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ Black Edition (starina Novak,čvrst k´o stena)
hard : WD Sata 360
optika : stari Pioneer 112 (da čita i subchannel,bio bi idealan) koji dobro gura
zvučna : obična Creative Sound Blaster 5.1 koju sam "prepakovanim" drajverima pretvorio u Sound Blaster X-Fi Xtreme
grafa : MSI (đubre) GeForce 8600 GT OC (prethodna 6600 GT Vivo je bila fabulozna)
monitor : LG L194WT (veoma dobar obzirom na cenu i DVI)
TV-kartica : Leadtek PVR2000 (hard-enkoding u MPEG-2)
tastatura i miš : Logitech OEM (yu-kodni raspored)
HD-rack (spoljni) : Chieftec Black-Box sa starim WD-om od 160 Gb
Zvučnike sam poklonio jednom klincu sa čitavom konfiguracijom ,pa koristim sluške (obične "FBI"-olike T´n´B monitorke za svaki dan ,a masivne Altec-ove zatvorenog tipa za "kad´mu ga dam").
Dakle - ništa fensi,ništa čime bi se hvalilo društvo iz "Cvetića" (Njegoševa),pre arheologija,ali krajnje funkcionalno i - mojih ruku delo (kao i poslednje 3) !!! Da me ne kolju ploča i/ili memorija (kompatibilni samo na papiru),gulio bih je još dugo,dugo...
napajanje : ista firma (pravih 550W)
fan na procu : ista firma Big Typhoon 120-VX (obožavam ga)
matična : Asus M2N-E (jedva čekam da je turim pod sekirče)
memorija : 2Gb Geil (zmajče svetlećih crvenih okica,razočarenje)
procesor : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ Black Edition (starina Novak,čvrst k´o stena)
hard : WD Sata 360
optika : stari Pioneer 112 (da čita i subchannel,bio bi idealan) koji dobro gura
zvučna : obična Creative Sound Blaster 5.1 koju sam "prepakovanim" drajverima pretvorio u Sound Blaster X-Fi Xtreme
grafa : MSI (đubre) GeForce 8600 GT OC (prethodna 6600 GT Vivo je bila fabulozna)
monitor : LG L194WT (veoma dobar obzirom na cenu i DVI)
TV-kartica : Leadtek PVR2000 (hard-enkoding u MPEG-2)
tastatura i miš : Logitech OEM (yu-kodni raspored)
HD-rack (spoljni) : Chieftec Black-Box sa starim WD-om od 160 Gb
Zvučnike sam poklonio jednom klincu sa čitavom konfiguracijom ,pa koristim sluške (obične "FBI"-olike T´n´B monitorke za svaki dan ,a masivne Altec-ove zatvorenog tipa za "kad´mu ga dam").
Dakle - ništa fensi,ništa čime bi se hvalilo društvo iz "Cvetića" (Njegoševa),pre arheologija,ali krajnje funkcionalno i - mojih ruku delo (kao i poslednje 3) !!! Da me ne kolju ploča i/ili memorija (kompatibilni samo na papiru),gulio bih je još dugo,dugo...
Poslednja izmena: