- Učlanjen(a)
- 26.10.2013
- Poruka
- 12
Predpostavi sam da su virusi po tome sto si reko da je komp radio neko vreme dobro nakon instalacije novog sistema.Avast je dobar antivirus ali ima ponekad cudnu manu da pretane da radi svoj posao i pocne da pusta sve...U tim slucajevima dobro bi doslo da se ponovo reinstalira i updatuje.Ne znam koliko ti je star komp... ali vidim da si od onih koji vode racuna o svom racunaru, ja npr. na svom racunaru nakon 2 god a nekad i ranije menjam NAPAJANJE napone pratim u biosu i cim pocnu da variraju onda je to signal za zamenu!!! Osim toga na mesec dana orvoriti kuciste i fenom za kosu ili usisivacem izduvati prasinu tj na izduvnoj grani namontirati crevo pa lepo izduvati unutrasnjost. Isto tako pratiti temperature HDD i CPU. Obavezno ko nema neka doda sistemski kuler jer nemaju svi...Pastu na procesoru menjati na godinu dana. Ako primetite da CPU greje iako ga ne "maltretirate" to je prvi znak da kondenzatori na maticnoj ne valjaju a to je isto znak da je napajanje vec dobro istroseno i da unistava plocu!!!Zapamtite DA NAPAJANJE CUVA VAS RACUNAR!!! TO SU NEKI RAZLOZI ZBOG KOJIH RACUNAR MOZE DA SE RESTARTUJE A VERUJEM DA IH IMA JOS 1000 HARDVERSKIH I SOFTWERSKIH