Mogu oba processora, nisam razumeo pitanje prethodnog posta?
Igras NBA2013 na High?
Pa se pitas, kako nemoze PES 2011, pa PES je zahtevniji brate, imas internet, pogledaj covece System Requirments.
Dao sam ti link MSI-a da vidis support ploce, dakle mogu svi AM2/AM2+ (do 95W) i AM3 CPU-i do 65W, na sajtu nije update-ovana lista, evo ti ovde da vidis kompletan support i koji BIOS ti treba za svaki CPU ponaosob.
Kod:
http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/K9A2GM_V2_(MS-7302).html
Ne shvatam ste se cimas toliko oko te ploce, radi se o izradi, koja je slaba za ozbiljnije CPU-e, ako si gamer i mislis da ozbiljnije igras blje igre, treba ti nova masina, to sam ti vec pisao, podrska za tu plocu je losa, nema processora u prodaji mnogo, i sama ploca je low-end za danasnje uslove u game-u, msm da sam sad bio jasniji.
Vracas se unazad, ides 2 koraka nazad, a jedan napred.
I pitao sam te sta hoces sve da igras na kompu i koja bi namena kompa uopste bila, da bi dali bolji pristu resenju, ovako se vrtimo u krug, igre koje si rekao PES 2011 i NBA su igre koje nemaju veliki zahtev, ako to igras, samo, onda zbog PES 2011 moras uzeti bolju grafu, makar 6550 ili GTS 430.
A NBA 2013 igras, ali ti sigurno secka na High ili zastane povremeno, koliko RAM-a imas?