Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
29.08.2012
Poruka
21
Ili da probas kameru kod nekog druga na lap-topu, pa ces tako znati bar za kameru, da li radi ili ne.

Član
Učlanjen(a)
29.08.2012
Poruka
21
A mozes i sam otici na neke sajtove pa uporedi medjusobno, ako ces bas jednu od te dve :]

Član
Učlanjen(a)
29.08.2012
Poruka
21
Ja sam na moj bridz, dodao samo odgovarajuci ventilator(da pisem po srpski) na hladnjak (upgrade-ovo) i resio problem :], a inace sto rece Lord, bas ti je "vreo" bridz, to trebas sto pre da resis.

Zar ti komp sam ne namesta, da ako nemas karticu, sam ukljuci onboard?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
29.08.2012
Poruka
21
:???: hehehe, sad me podseti sa tim brojevima, na stare kompove gde je na kucistima, pisala brzina procesora :]

Član
Učlanjen(a)
03.09.2012
Poruka
6
Ja sam čuo da su od tih jeftinih tableta Prestigio najbolji i najisplativiji u odnosu cena-kvalitet. Sa tim brendom što si ga ti našao ja se ne bih kockao jer su potpuna nepoznanica i možeš imati problema pri nekoj "nedaj bože" servisnoj intervenciji... A Archos firmu takodje izbegavaj drugar koji radi u servisu kaže da se oni najviše kvare (a guraju se marketinški).
E sad sve je stvar ukusa što se tiče samog operativnog sistema, nemoj previše pridavati značaj verzijama jer ćeš to uvek moći sam da nadogradiš (imaš forum XDA DEVELOPERS za takve stvari) a za sve što ti treba dobra je i zadnja revizija 2.3 Androida, nove verzije tebi na tom nekom jeftinom tabletu neće ni na jedan način specijalno promeniti bilo šta zato što hardverske performanse diktiraju vidne softverske promene a svet je najvećim delom skočio na dual-core minimum tablete paralelno sa izlaskom 4.0 i sada nadolazećim Jelly Bean 4.1 sad ti razmisli šta u stvari hoćeš od tog tableta jer za te pare imaš u najboljem slučaju neki od bržih single-core uređaja.
Meni je lično mnogo krivo što nema za naše tržište Google Nexus jer je to za 199$ najbolji uređaj tog tipa koji je izašao do sad, tj najbriljantnija sprava tog tipa po toj ceni ;)

Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
114
Bluetooth Driver?

Kupio sam preko interneta Bluetooth kao na slici ispod, ali uz njega nisam dobio cd sa Driver-om. Pokušavao sam da nađem odgovarajući Driver za Windows 7 ali nisam uspeo. Pa ako neko zna da mi predloži neki koji radi bio bih mu zahvalan.
Mini_bluetooth_dongle.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Prvo zameni termalnu pastu na hladnjaku ispod NB-a. jer je ona verovatno isparila. moja preporuka ti je da kupis kompletno novi hladnjak koji ima na sebi ventilator, a da rebra hladnjaka budu vece dusine kako bi imala vecu povrsinu za odavanje toplote. nesto ovako 0,0,102,54567,630,450,2ccee047.jpg

ili samo kupi ventilator i zalepi ga smrt lepkom za hladnjak :). inace temperatura ne bi trebalo da predje 70 cak ni pod najvecim opterecenjem.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Imam matičnu ploču Gygabyte 8I865P-G i grafičku karticu MSI 9200SE od 128 MB. Hteo bih da zamenim postojeću grafičku za neku jaču, pa me interesuje koja bi to bila, a da bude kompatibilna sa navedenom matičnom pločom?

Tvoja ploca podrzava samo AGP, takve graficke kartice se odavno ne proizvode. najbolje bi bilo da nadjes neki GeForce 7600GS u AGP izvedbi (asus-ov sa pasivnim hladjenjem, imao sam ga extra je), samo polovan na netu ili da ides od servisa do servisa i vidis da li tamo imaju i koliko kosta.

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Ovo bi trebalo da ti radi:
Kod:
[URL="http://www.4shared.com/rar/qdCgecwG/IVT_BlueSoleil_6222711_full_.html"]IVT BlueSoleil 6.2.227.11(full).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Geverson do Amaral[/URL]

Natrag