Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
11.12.2011
Poruka
2
konfiguracija do 30000 din

Hocu da kupim kompjuter ovih dana pa sastavljam neku konfiguraciju.zeleo bi da mi i vi pomognete malo.Kompjuter cu uglavnom koristiti za net,nist preterano zahtevno.ajde stavite neke predloge inace sta mislite o ovm procesoru? AMD APU A4-3400 2.7GHz Box

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
trebao sam da kazem jos nesto. rec je o dve razlicite tv kartice.prethodna je radila na xp a sada je sistem 7. prethodna kartica na os 7 nije imala tona iako sam probavao da skinem neke drivere za nju ali izglede slabo.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
koliko znam nema jos takvog programa mada nije losa ideja da se malo poradi na tome :)

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ti si vjerovatno isao desni klik, properties pa find target, probaj da nadjes pes tamo gdje si ga instalirao, pretpostavljam na c particiji, idi u ea games folder ili ko je vec pravio tu igricu, nemam pojma, ili serch opciju koristi, ukucaj naziv ikonice ili kreka ili sta vec :D

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
10
Mozda skrecem sa teme ali da li je bolji Acer ili Asus kada su u pitanju proizvodjaci?

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
117
trebao sam da kazem jos nesto. rec je o dve razlicite tv kartice.prethodna je radila na xp a sada je sistem 7. prethodna kartica na os 7 nije imala tona iako sam probavao da skinem neke drivere za nju ali izglede slabo.

probaj ovo:
Kod:
http://uk.kworld-global.com/main/support_down.aspx?mnuid=1338&modid=22
to je oficijalni sajt, sve imas i drajvere i softver, ja koristim HyperMedia Center ,kada u njemu odaberes "switch mode"

untitled1.JPG

slika se smanji u jedan kvadrat tako da mozes istovremeno pratiti i TV i ostatak monitora ako si na to mislio
untitled2.JPG

postoji varijanta da koristis i program TiVme koji je malo jednostavniji ,pokusaj pa javi...:???:

Član
Učlanjen(a)
24.02.2011
Poruka
5
problem je otkriven "crko" je kondenzator od monitora i to je bio problem hvala na pomoci

Član
Učlanjen(a)
28.07.2011
Poruka
26
Video driver za Windows 7 Home Basic

Instalirao sam Windows 7 Home Basic (Service Pack 1) i sve dobro radi osim rezolucije koja mi je se podesila na 640x480 i nemogu da je promijenim jer je ta opcija svijetlim slovima.
Čuo sam da treba da instaliram novi video driver koji podržava Windows 7.
Grafička je integrisana.
Na Display adapter mi piše Standard Vga Graphics Adapter a prije dok sam imao XP stojala je neka Intelova.Pokušao sam da ponovo sebi instaliram Windows XP ali opet je isto i još mi je slika bila podešena na 4 bita pa sam ponovo vratio Windows 7 Home Basic jer mi tu slika na 16 bita ali ni to nije nešto jer mi je prije bilo 32 bita.Maksimalna rezolucija za moj monitor je 1280x1024
Kompjuter mi je 32 bitni.
-Procesor 2GHz,RAM 1GB DDR
Matična mi je IBM 830721G
Ubio sam se tražeći driver ali nema nidje možda bi bolje da se sjećam koji mi je bio Intelov driver.
Plz help!!!

Untitled.jpg deskop.jpg device manager.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.07.2011
Poruka
2
Problem sa web kamerom !

Webcam koji imam je omega ouw138
Instalirao sam drajvere sa cd-a koji sam dobio, ali kada je prikljucim na usb port kompjuter je u opste ne prepoznaje tj. ne daje nikakve informacije da je prikljucena. Nema je ni u my computer, skype, msn..
Svi priključci rade dobro (prepoznaju skener, stampac, tastaturu...)
Nije bilo problema kod instalacije drajvera.
Kad sam reinstalirao sistem radila je nekih 3-4 min pa stane
kao da sam izvadio usb, pa mi treba nekih pola sata da je ponovo pokrenem i opet tako.
Na drugom kompjuteru radi odlicno.
Nakon sto stane izbaci mi ovo:
untitled :: Fotkica.com
Šta da radim?
Hvala unapred!!!

Natrag