Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
8
Moze neko da mi pomogne???Imam en9600gt,i svaki put kad ukljucim komp,pojavi mi se ovo sranje
power_indicator.gif
.. sta da radim???

Nisi prikljucio dodatno napajanje na grafiku, ne moze PCI express slot da isporuci dovoljno energije. Imas kabl koji si dobio u pakovanju uz nju, na jednoj strani je 6-sto pinski, a na drugoj dva molex-a pa prikljuci. To samo ako napajanje vec nema izvod za prikljucenje grafike.

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
1
Imao sam mali milion problema, sve ih sam resavam, imam 15 godina iskustva u servisiranju, tako da nije problem.

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
imam problem sa komp.om,da sam mejao procesor i ram jer sam hteo za nijansu jaci komp.
sada radi odlicno,dok se ne konektujem na wireless,a tada se posle nekog vremena ukoci i mora da se restartuje...sta god da probam da radim dok je konektovan na wireless koci se,driveri su fabricki-one koje sam dobio uz njega.pokusavao sam sve i svasta,a nisam uspeo nista,poludecu od njega.
sada uporedo imam ubuntu i xp i kada radi na ubuntu ne koci se i radi perfektno,sto znaci da nije hardverski,dok su na xp-u muke zive.wacko2:dntknw:
ako neko ima ideju sta da radim,pomazite,molim vas.
pozz

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
Pa trebalo bi da ti prilikom sinhornizacije pošte sa gmail.com servera skini sve poruka u Inbox, Sent, Outboox i Draft foldere...

Jel si označio opciju da ti skine SVE poruke sa servera u Thunderbird!?

Oznacio sam,ali skinuo mi je samo neke u inboxu a te poruke sam ja izbrisao iz gmaila.

Član
Učlanjen(a)
04.11.2009
Poruka
33
Nisi prikljucio dodatno napajanje na grafiku, ne moze PCI express slot da isporuci dovoljno energije. Imas kabl koji si dobio u pakovanju uz nju, na jednoj strani je 6-sto pinski, a na drugoj dva molex-a pa prikljuci. To samo ako napajanje vec nema izvod za prikljucenje grafike.
izvini sto te davim,ali se nerazumem se toliko u kompijutere, da li je to ovakav kabal???
img
???I ako bi mogao da mi pokazes kako to da prikljucim..

Netreba Instalirao sam Windows Vista home premium 32bit sp2,radi ko nov...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Pa ne znam u čemu je problem, trebao je da skine SVE poruke ako si označio tu opciju. A ako je skinuo sam tih par onda verovatno nema više na serveru....

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
nista dosad nije gorelo niti brujalo nekazem da je idealan ali nezadaje mi glavobolje koje nemogu sam da resim

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
6
Nominalna temperatura procesora

dali neko moze da mi kaze koja je normalana temperatura za itel 2 e 2180

Natrag