Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
59
uzmi ssamsung t220 extra je jos ako imas para uzmi ha t220 sa hdmi

Učlanjen(a)
10.09.2009
Poruka
6
Ako se dole u balonu pojavi "Camera start capturing", to bi znachilo da pochinje da snima uporedo sa live streamingom, tako da proveri da ti nije negde u Skypu ili u softwareu za kemeru nameshtena opcija da snima sve razgovore.

Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
0
Odnos cijena - kvalitet 4730 512 ddr5...Ako imas suske cpu q9500 i ati 5870

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
20
Ko preko hleba želi pogaču,može proći i gore neg što sam ja.Godinama koristim kao OS.win.XP....a od nedavno,na jednom sajtu,pojavila se tema o win.7.....i,nabavim ja to,ali,ne mogu da instaliram hardver koji koristim uz XP.Obratim se za pomoć na forumu i,proglasiše me za ''windomrzca'' ... ama - baš me briga što su mi obrisali postove,muči me to što ne mogu da koristim postojeći hardver!----/SWEEP veb kamericu uz MSN...skener ne radi...od dva štapača nijedan nema podržane drajvere,a sa originalnih CD-a , pošto su pisani za drugi OS. win 7.odbija da ih registruje..../ katastrofa...i kada o tome prozboriš,ispadne da s' potplaćen da tako misliš i pišeš.Štaviše,glava ne treba da se njome misli,neg - samo da se potvrdno klimne?!-onda je sve OK.
Rešen problem.Ne posećujem više dotični sajt.Uz malo više angažovanja,formatirao sve systemske particije i na dve od tri,instalirao dobri stari XP a na treću,instalirao win.7.---valjda će se pojaviti podrška za moj hardver.....

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
2
Intel Core i7 920@ 2.67GHz
RAM: 6 GB DDR3
Graphics: ATI Radeon HD 4870 1GB
Blu Ray drive
Windows 7 Ultimate 64 bit
hard drive: 1 TB

DECOY kazi kako se overclockuje.Tebe pitam posto vidim da se razumes i da li je potrebno uopste posto je dosta brz.
Ako jos neko zna neka kaze ako DECOY ne vidi.
Sta je 3-way SLI support i sta je SATA.
Hvala.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
24
intel quad 8200 @2.33GHz
2Gb Kingmax ram
powercolor radeon 4890 1Gb ddr5
asus p5ql/epu
hitachi 320Gb HDD
i hrpa usb portova :D

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
4
jdowlander podesavanje rutera

jel moze neko da mi pomgne oko podesavana jdownaldera kako da ga podesim da moze bez prekida da preuzima

Natrag