Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
54
Nema potreba za krajnostima (mada moze to i jace). Samo neka postavi pitanje: "imam na raspolaganju xyz para, i hocu sto bolju makinu za xyz namenu". Kako je covek pitao u prvom postu, izgleda da ima para za tu makinu i da ispituje cemu moze da se nada sa tom konfiguracijom, koju je on vec mozda kupio dok mi ovde debatujemo.

Član
Učlanjen(a)
21.07.2010
Poruka
2
Gotova konfiguracija

Izvinite ako vec postoji ovakva tema, posto sam nov na forumu.
interesuje me ova konfiguracija:

Procesor: AMD Athlon II X3 445 3.1GHz
Matična ploča: MSI GF615M-P33
Memorija: 4GB DDR3 1333MHz
Grafička kartica: Gigabyte ATI Radeon HD 5570 1GB GV-R557D5-1GI
Hard Disk: Western Digital 500GB 7200 16MB SATAII Caviar Green
Kućište: KME CX1967 500W
Optički uređaj: LG DVD-RW 20x speed

nisam neki zahtevan korisnik, sto se tice igrica, nije mi bitno da li ce da radi na high details, bitno mi je da radi, inace igram najvise PES, posto mi to skola i dozvoljava, jer nemam puno vremena, WOW ne igram, igrica tipa crysis, assassins creed, ni to, mozda neki COD ali to je to, bitno mi je da radi photoshop, i slicni takvi programi jer planiram kasnije mozda time da se bavim, net i muzika naravno uz sve to, pa kad dodju pare, mozda kasnije stavim neku nVIDIA...inace bitno je da tera naredne 2,3 godine, pa sta mislite generalno o tome..??

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
odlicna konfiguracija ;) imas procesor koji podnosi jako dobru temperaturu i ima veliku frekvenciju, imas dovoljno ram memorije da ti nece faliti jos za koju god, a za graficku se nista ne brini, i ona ima dovoljno rama cak i za jace igrice, sto se tice programa super konfiguracija tako da se nista ne brini

Član
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
23
Serbianhunter ti je dao lep odgovor, pa nov ventilator kosta oko 200 din. i to ti je najsigurnije nego da rizikujes da pregoris napajanje. Samo otvori napajanje i skini stari ventiolator, me moras lemiti vec presecene kable nastavi i izoliraj. !10 min.posao

Član
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
23
Nista te ne kosta da pokusas ponovo da podignes sistem jer se desavalo da prilikom ubacivanja drajvera dodje do konflikta sa nekim drugim i zato pokusaj ponovo podizanje sistema ,nakon svakog ubacenog drajvera proveri zvuk , da vidis sta bi eventualno uticalo

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
usb 3.0 uređaje komotno koristi na usb 2.0 portovima. Kompatabilni su.
Sve što će se desiti biće manja brzina upisa od teoretskog za 3.0

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
1. Imaš li administratorska prava na tom računaru na koji prebacuješ kameru?
Ako se na računar loguješ kao korisnik (grupa users) najverovatnije
ti nije dozvoljena instalacija drajvera ili nekog drugog softvera.

2. U slučaju da pod 1. nije relevantno, koji operativni sistem koristiš?
Proveri da nisi krenula da instaliraš drajvere za pogrešnu verziju windowsa, ili da nisi krenula da instaliraš drajvere koji nisu za tu kameru. Skini odgovarajuće sa

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
naravno da te kosta, svako novo podizanje sistema skracuje radni vijek hard disku, usporacanje itd, radije pokusaj sa ovim sto ti je dao ocalinko, sa driver geniusom, skini program instaliraj, skeniraj drajvere, pa i njih skini i instaliraj, ako bude isto onda mozes pokusati sa reinstalacijom pa mozda cak i sa repairom sistema

Natrag