Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
27.08.2009
Poruka
16
Koji monitor je bolji, odnos cena-kvalitet??

Koji od ovih monitora da kupim.....

BENQ G2222HDL

ACER P226HQL

VIEWSONIC VA2231Wa

WIEVSONIC VA2213W

Ovi monitori su u uzi izbor za kupovinu, ukoliko neko ima predlog za monitor do 150 e (puna rezolucija , od 20 do 22 inca )

Član
Učlanjen(a)
01.01.2010
Poruka
22
Temperatura laptopa-a

Posedujem komp

Toshiba Satelite C650D-11H i zanima me da li neko zna koja mu je radna temperatura?
Upotrebom programa dosao sam do podataka da je temperatura u neopterecenom radu:
-procesor od 52 do 60-70
-maticna od 45 do 55
Jedino za HDD pokazuje da je 27
Nadam se da je to normalno,tako bar pokazuje program.Napomena, temperature su C

Član
Učlanjen(a)
24.03.2010
Poruka
53
upomoc

podigao sam system Win xp sve funkcionise ali nema tona.Na pci-kommunicationcontrolleru stoji zuti znak pitanja i preko njega znak uzvika.Pri pokusaju da sam instalira drajver trazi cd,instaliram sa cd nista sve je isto.Da li je mozda do instalacionog diska w xp greska ili....?

Član
Učlanjen(a)
25.07.2010
Poruka
73
Genuis TwinWheel F1

Da li je iko imao problema sa igranjem F1 codemastersa 2010.

provjerio sam kalibraciju volana na windowsu i sve je ok. medjutim, kada se igra formula volanu treba malo vise okretanja da se desno skrene. volan je gotov nov pa mi je cudno da se ovo desava.

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
To je sve do igre. Ti još i imaš sreće moj volan uopšte neće da podrži. Sve bi to trebao rešiti patch.

C0a

Član
Učlanjen(a)
04.08.2010
Poruka
81
Procesor i RAM memorija

Planiram da kupim nev procesor i ram memoriju, pa se cale nesto ubacio da ce sve da se obrise kad ih ubacim u komp umesto ovih sadasnjih, pa da li se brise nesto ili sve ostaje kako je i bilo?

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Planiram da kupim nev procesor i ram memoriju, pa se cale nesto ubacio da ce sve da se obrise kad ih ubacim u komp umesto ovih sadasnjih, pa da li se brise nesto ili sve ostaje kako je i bilo?
Nece nista da se obrise jer se fajlovi nalaze na HDD a ti ne mjenjas HD.

Natrag