Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
nema problema, nadji instalacijski disk sistema koji imas, e sad ne znam sta imas, jel xp, vista ili sedmica. podesi u biosu ako vec nisi (ako znas sta je bios) da ti prvi uredjaj bude cd-rom, sacuvaj pa izadji, onda kad ti pokaze boot from cd... tada pritisni enter i pojavice ti se plava pozadina. kad se sve ucita dobices par opcija. imaces opciju da radis repair preko konzole, trazi da pritisnes R ali ne treba ta opcija vec trazi e sad sam malo zaboravio cini mi se da je na esc neka, pa ces dobiti listu sa autorskim pravima bla bla, tu pritisnes F8, e sad imas mogucnost da uradis repair (bitno je da znas engleski jer mi je tesko napamet objasniti)

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
21
reinstalirao sam sistem nekoliko puta i opet se isto desava
probao sam da drugim kompjuterima i i isto se desava.
ka je njega prikljucim na komp pise u donjem desnom uglu
this usb device can perfom faste if you connect it to Hi-Speed USB 2.0 port
komp mi ima usb 2.0 portove tako da nije do kompa!!!

Član
Učlanjen(a)
27.02.2010
Poruka
7
Probaj softverom koji mozes download-irati na zvanicnoj strani Transcend-a, trazeci za taj model

Član
Učlanjen(a)
08.11.2009
Poruka
167
u BIOS-->Avanced-->USB Configuration postavi ovako:

High-Speed USB.................Enabled

Legacy USB Support............Enabled
USB 2.0 Legacy Support.......Hi-Speed

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.11.2010
Poruka
2
Support details

» Hardware
» Software

Hardware Product Namedm3-1010elProduct NumberVJ246EAMicroprocessor1.3 GHz Intel Core2 Duo Processor SU7300Microprocessor CacheLevel 2 cache 3 MBMemory3072 MBMemory MaxSupports up to 8 GB DDR3 memoryVideo GraphicsNVIDIA GeForce G 105MVideo MemoryUp to 1790 MB total graphics memory with 512 MB dedicated DDR3Display13.3” High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1366 x 768)Hard Drive320 GB (5400 rpm)Network CardIntegrated 10/100BASE-T Ethernet LANWireless ConnectivityBluetooth wireless networkingSoundAltec Lansing speakersKeyboardFull size chicklet keyboardPointing DeviceTouch Pad supporting Multi-Touch gestures, with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down padExternal Ports
  • 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
  • 4 USB 2.0
  • 1 HDMI
  • 1 VGA port
  • 1 RJ45 ethernet connector
  • 1 headphone-out
  • 1 mic-in
  • 1 extended battery connector
Dimensions32.6 cm (L) x 23.0 cm (W) x 2.48 cm (min H) / 3.18 cm (max H)Weight1.91 kgPower
  • 65 W AC Power Adapter
  • 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
What's In The BoxHP Webcam with Integrated digital Microphone.VGA low-light
Back to top

Software Operating System:Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit)Security and Support:Recovery partition (including possibility to recover system

applications and drivers separately)

Optional re-allocation of recovery partition

Recovery CD/DVD creation tool

Symantec Norton Internet Security 2009 (60 days live update)

Notebook Help & SupportMultimedia:HP MediaSmart Suite

HP Total Care Setup

HP Total Care Advisor

HP ProtectSmart

Cyberlink DVD Suite

Windows Media center

Windows Mail

HP Games Console with hours of free game play

Norton Online Backup (30-day trial)Productivity and Finance:Microsoft Works and Microsoft Office Home and Student 2007 60-Day Trial VersionInternet Solutions:Microsoft Internet Explorer

Windows Live Messenger

Adobe Reader

Adobe Flash Player

Član
Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
37
Problem sa paljenjem računara

Tek poslije 5,6 resetovanja,iskjučivanja iz struje ili pozadi na napojnoj jedinici uspijeva se upaliti računar(prilikom prvog paljenja čuje se nekoliko beepova kasnije ne),gori lampica od hard diska stalno dok se najzad ne podigne sistem.Ponekad (kod reprodukcije videa)dođe i do smrzavanja kao i rušenje prilikom igranja ali se posljie reseta podigne.Napojnu sam stavljao drugu i nije to u pitanju,vadio sam i očistio memorijske slotove od prašine,grafičku vadio,ništa.Konfiguracija je stara 4 godine:AMD Athlon 64 3800+ 2,4 GhZ, 1GB memorije,Gforce 7300 se/7200 se,matična Asrock alive sata2-glan.Pozdrav za sve!

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
21
sve je postavljeno kao sto si mi naveo
meni nije problem u kompu, vec u flash-u.
druge flasheve koje prikacim na komp dobro i brzo rade.

Natrag