Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Hard disk

  • Začetnik teme 10jabuka
  • Datum pokretanja
10jabuka

10jabuka

Član
#1
Hard disk 2,5 750 giga
mini tool mi ga je rastavio u dva dijela medutim zelio bih da ga vratim u jedan dio tako da bih ga mogao koristiti inace novi je.
 
darkon

darkon

Urednik
#2
Ja sam oduvek koristio 2 particije sto ce ti samo jedna.
Aomei Partition Assistant, mislim da je free. Program moze da smanji kapacitet onog gela koji odaberes, on ce ostati.
Znaci odaberes disc (D) oduzmes onoliko GB koliko treba, pokazace se graficki prikaz i pitace za restart. Restarujes PC, crn monitor i menjaju se brojevi. Ako proces stane slobodno udri na dugme restart, pc ce se nekoliko puta restartovati i na kraj windows ce se podici bez ikakvih problema. Program je bezbedan, nekoliko puta sam koristio.
 
jolemisa

jolemisa

Član
#4
Ostavi dve particije,jer kada je sve na sistemskoj,dolazi do sporijeg paljenja kompa ili lapa,sta ti je vec.Ovako sa dve particije ces rasteretiti tu sistemsku.Ako se slucajno desi da moras da reinstaliras OS,ostaje ti druga particija nedirnuta i sve na njoj.Steta je da toliki kapacitet HDD-a bude samo sistemski.
 

Top