Član
- Učlanjen(a)
- 10.04.2012
- Poruka
- 2.396
Nikad nemoj tako podizati sistemSlike su sa instalacije od sinoć. E sad, ja ovako...ja sam prvo instalirao Starter7 verziju WIN-asa DVD-a, pa sam onda sa USB-a pokušao da pređem na WIN7 Ultimate. I uspeo sam, ali sam na particiji imao oba operativna sistema. Onda sam brisao jedan, pa instalirao drugi Ultimate od x86...
Bilo kako bilo, ne primećujem nikakve probleme sa kompom. Moguće je da nemam sve drajvere. Moguće je da nešto nedostaje. Kad budem znao šta je u pitanju, baviću se tim problemom. Šta to po tebi ne valja?
Nije dobro da preko jednog OS-a podizes drugi.Najsigurnije je kada uradis cistu i novu instalaciju.jeste malo dosadno da se ponovo instaliraju svi programi koje koristis na OS-u,ali je cistije i ispravnije i manje se ima problema u buduce.Uvek ostanu repovi starog OS-a i taj folder Windows Old i zauzima mnogo mesta i pravi sitne probleme.Ti u ovu raspravu unosiš nepotrebnu tenziju. Rakao sam da se radi o laptopu MSI CX 600. Ko god je hteo, mogao je na netu da pronađe sve podatke o tom laptopu. Rekao sam da sam promenio HDD. Pitao sam da mi se na osnovu slika objasni u kakavom je stanju polovni disk koji sam platio 3000 dinara. Učinilo mi se da se sistem sa njega podiže sporije nego ranije. Sinoć sam ponovo reinstalirao sistem. Na slici iz prethodnog posta vide se svi podaci o konfiguraciji. Sarter7 sam instalirao jer sam ga kupio uz računar, jer mi Win sa USB nije radio, jer nisam imao drugi disk za instalaciju ...a onda sam ga Starter preko WAU-a nadogradio na Ultimate. I sad je takav kakav je. . .
Iskreno, ne volim ovakav način komunikacije. Ne vidim razlog za bilo kakvu kritiku, optužbe da sam kontradiktoran i da tražim pomoć vidovitih sagovornika. Možda se ne izražavam na konvencionalan način, ali . . .ako sam došao ovde i postavio neko pitanje, onda očekujem odgovor bez bilo kakvih provokacija.