Imam problem s tim
Imam problem za koji nisam ni sanjao da je moguć. Svidjamo se jedno drugom, ona super izgleda, dobro se slažemo i sve je super međutim problem je u sexu koji je meni veoma važan deo života. Iako je ona malo starija od mene ispalo je da ja imam mnogo više iskustva te vrste. Mojim prethodnim ljubavnicama se baš sviđalo što sam strastven i nežan, ponekad malo žešći kada treba... Međutim za moju devojku sam previše grub, ona je navikla na veoma nežne dodire poput leptira, na nežno prodiranje u nju milimetar po milimetar. Probali smo i da ja budem najnežniji što mogu ali to je meni toliko smanjilo uzbuđenje da nisam doživeo orgazam a ona jeste. Jednostavno ili sam otupeo ili sam navikao da malo grublje vodim ljubav sa ženama ali ostale koje sam imao su uživale i nije im smetalo, naprotiv tražile su da budem još žešći, da ih pokidam kad su napaljene... Zato sam za sebe mislio da sam nežan ljubavnik kad gle sad ovo, ne mogu da se načudim da mi se to dešava i ne znam kako to da rešim! Moja sadašnja devojka je sve napaljenija što sam ja nežniji, izuzetno je osetljiva. Mislim da će nam trebati dosta vremena i strpljenja da oboje uživamo, ali ja sam strpljiv, tek od skoro smo počeli da vodimo ljubav.