Član
- Učlanjen(a)
- 12.04.2009
- Poruka
- 1.545
Obrnuo posle 35 sati igranja...da sam igrao od jednom prešao bih za 2 dana sigurno...žao mi je što je ovako malo misija bilo ali sad skidam već Ballad of Gez Tony + Lost and Damned...ima da igram samo tako
Prejaka igrica...Skočila je posle 2 nedelje igranja na moje top 1 mesto.
Svaka čast za develoaper-e i Rockstar studiju...postao sam fan njihov definitivno
PS Niko Bellic je Srbin samo su Ameri toliko toga izmešali tako da je njima sve isto i Balkan i Ukraina i Rusija...Svi su "kreten slovenski"
Toliko rečenica na srpskom jeziku da to nije normalno...na ulici i u fajtu najviše.., ali obožavam kada mi neko kaže "ludak jedan balkanski"...overim
Ili kad Niko kad ga neko udari sa kolima kaže "ti si seronja"
Sve je dobro uradjeno sem naglaska...on je očajan...od toliko Srba u Kanadi (Rockstar Toronto studio) i u Čikagu (Rockstar North) oni nađu nekog šabana koji ne može Balkan da potrefi na karti sveta...
Mejlovi od majke su najbolji dokaz da je Srbin tako da to više nije misterija.
Prejaka igrica...Skočila je posle 2 nedelje igranja na moje top 1 mesto.
Svaka čast za develoaper-e i Rockstar studiju...postao sam fan njihov definitivno
PS Niko Bellic je Srbin samo su Ameri toliko toga izmešali tako da je njima sve isto i Balkan i Ukraina i Rusija...Svi su "kreten slovenski"
Toliko rečenica na srpskom jeziku da to nije normalno...na ulici i u fajtu najviše.., ali obožavam kada mi neko kaže "ludak jedan balkanski"...overim
Ili kad Niko kad ga neko udari sa kolima kaže "ti si seronja"
Sve je dobro uradjeno sem naglaska...on je očajan...od toliko Srba u Kanadi (Rockstar Toronto studio) i u Čikagu (Rockstar North) oni nađu nekog šabana koji ne može Balkan da potrefi na karti sveta...
Mejlovi od majke su najbolji dokaz da je Srbin tako da to više nije misterija.