Grand Theft Auto IV (GTA IV)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Obrnuo posle 35 sati igranja...da sam igrao od jednom prešao bih za 2 dana sigurno...žao mi je što je ovako malo misija bilo ali sad skidam već Ballad of Gez Tony + Lost and Damned...ima da igram samo tako :D
Prejaka igrica...Skočila je posle 2 nedelje igranja na moje top 1 mesto.
Svaka čast za develoaper-e i Rockstar studiju...postao sam fan njihov definitivno :D

PS Niko Bellic je Srbin samo su Ameri toliko toga izmešali tako da je njima sve isto i Balkan i Ukraina i Rusija...Svi su "kreten slovenski" :D
Toliko rečenica na srpskom jeziku da to nije normalno...na ulici i u fajtu najviše.., ali obožavam kada mi neko kaže "ludak jedan balkanski"...overim :D
Ili kad Niko kad ga neko udari sa kolima kaže "ti si seronja"
Sve je dobro uradjeno sem naglaska...on je očajan...od toliko Srba u Kanadi (Rockstar Toronto studio) i u Čikagu (Rockstar North) oni nađu nekog šabana koji ne može Balkan da potrefi na karti sveta...
Mejlovi od majke su najbolji dokaz da je Srbin tako da to više nije misterija.

Član
Učlanjen(a)
04.06.2010
Poruka
13
ljudi treba mi car pack za gta 4 da li mozete da mi nabavite ali nemojte sa foruma onaj mega car pack ne rade linkovi.unapred hvala

Član
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
1
registrovao sam se na social club,ali mi trazi pri pokretanju igrice serial code da ukucam,e jel zna neko taj serial code da mi kaze??? hvala unapred:)

Član
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poruka
9
Šteta što ova igra zahteva isključivo procesor od 2,4 ghz ,nista slabije...

Član
Učlanjen(a)
17.05.2009
Poruka
11
Moze li mi neko pomoci oko igre?Kada vozim kola npr. i hocu da skrenem igra secne al' samo kad skrecem(sve je na low podeseno i imam oko 20-25fps kad idem pravo :D i onda kad hocu da skrenem secne i fps padne na 8-9) da li postoji neki patch mozda ili neka fora sto poboljsava FPS??
Konfiguracija je sledeca:
AMD Athlon X2 240 2,8ghz
GeForce 9500GT 1GB
3GB RAM
Hvala unapred.

Član
Učlanjen(a)
02.02.2010
Poruka
4
E ljudi imam problem. Pre par dana mi je komp morao u servis jer je bio u ocajnom zapustenom stanju. Igrao sam Gta 4 normalno na njemu,jer sam imao XP operativni sistem. E sad mi majstor stavio WINDOWS 7 ULTIMATE,i ja vise ne mogu da instaliram moj Gta.
Jel uopste moze da se igra na 7ici,il da idem da trazim nazad moj XP na koji sam navikao...?

Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
Skinuo sam Gta SA-MP to je neki mod uz pomoc koga se igra gta san andreas na internetu.Skinuo sam ga sa ovog sajta SA-MP San Andreas Multiplayer mod for Grand Theft Auto (GTA SA) I sad kad god udjem u neki server pise server diden t repore.Redrayed...Sta da radim to se pojaljuje na svakom serveru i na onima na kojim ima igraca.Ako neko moze da mi pomogne da resim problem ili da mi preporuci neki server na kojim on igra i sigurno radi. MOLIM VAS POMAGAJTE!!!!!!!!!!!!

Dodato posle 19 Sati 38 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

registrovao sam se na social club,ali mi trazi pri pokretanju igrice serial code da ukucam,e jel zna neko taj serial code da mi kaze??? hvala unapred:)

To je zato sto ti treba original CD-Igra.

Inace igrica je super moja najbolja jos Glavni lk je NIko Belic koj dolazi iz srbije u ameriku kod svog brata Romana.I jos kad Niko Belic kaze neku rec na Srpskom ili kad mu je stiglo pismo od njegove Majke Milice Na srpskom.Ova igrica ce mi ostati u secanju.Sad skidam GTA epizode from liberty city ono sto ima dve igre the battle of guy tony i lost and dameand.:dance2:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381

To je zato sto ti treba original CD-Igra.

Inace igrica je super moja najbolja jos Glavni lk je NIko Belic koj dolazi iz srbije u ameriku kod svog brata Romana.I jos kad Niko Belic kaze neku rec na Srpskom ili kad mu je stiglo pismo od njegove Majke Milice Na srpskom.Ova igrica ce mi ostati u secanju.Sad skidam GTA epizode from liberty city ono sto ima dve igre the battle of guy tony i lost and dameand.:dance2:

Natrag