Šta je novo?

"Gradska čistoća" očistile N. Beograd i Rakovicu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]Mobilne ekipe "Gradske čistoće" očistile Novi Beograd i Rakovicu[/h]

Mobilne ekipe JKP "Gradska čistoća" nastavljaju sa intenzivnim sređivanjem Beograda. Tokom prethodne dve nedelje uređeni su međublokovski prostori na u Rakovici i Novom Beogradu. Sa te dve opštine odneto je više od 70 kubika raznog smeća, a ove nedelje ekipe će raditi na teritoriji opštine Voždovac.


478044-gradska-cistoca-foto-j-ivanovic.jpg
Mobilne ekipe su sastavni deo operative "Gradske čistoće" i daju podršku radnicima pri obavljanju svakodnevih poslova odnošenja i deponovanja smeća, kao i pranja ulica. One prvenstveno izalaze u susret skupštinama stanara, u čijoj je nadležnosti održavanje međublokovskih prostora, kako bi pomogli sugrađanima, koji često zajedno sa „mobilnim ekipama” učestvuju u sređivanju okoline u kojoj žive.

U svakoj akciji čišćenja međublokovskih prostora angažovano je oko 50 radnika, četiri transportna vozila, dve auto-čistilice, tri cisterne i jedna „vili” mašina.

JKP „Gradska čistoća” podseća sve zainteresovane sugrađane da pozivom na broj 011/3314-000 Info centra JKP „Gradska čistoća”, svakog radnog dana od 7 do 15 sati, mogu da prijave međublokovski prostor za čije je uređenje potrebna intervencija „mobilnih ekipa”, koje će potom izaće na teren.


Izvor:
24sata.rs
 
Top