Građevinski materijali - Mihailo Muravljov

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Građevinski materijali - Mihailo Muravljov


Knjiga sadrži obilje informacija koje mogu da budu od koristi prilikom rešavanja problema u inženjerskoj praksi i radu sa građevinskim materijalima. U opštem delu knjige obrađeni su problemi strukture materijala, svojstva građevinskih materijala, metodi ispitivanja i matematički prikazi pojedinih karakteristika materijala. U dva posebna dela knjige razmatraju se građevinski materijali univerzalnog tipa, kamen, drvo, beton, metali itd.), kao i materijali specijalne namene, hidroizolacioni, termoizolacioni, akustički i drugi.

Detaljno su izložene neke specijalne karakteristike određenih materijala, vezane za konkretnu primenu u praksi. U knjizi je velika pažnja posvećena betonu (zavisnost između sastava strukture i pojedinih svojstava betona, izbor komponenata, tehnoloških postupaka itd). Izložena materija bazira na stavovima trenutno važećih ( ili predloženih) akata naše tehničke regulative (JUS standardi, pravilnici, tehnički propisi). Knjiga će poslužiti kao neophodan podsetnik, priručnik i savetnik svima koji se bave proizvodnjom, primenom i prodajom građevinskih materijala. Možete je naručiti kod izdavača.



:download:
Kod:
[URL="http://www.ziddu.com/download/14229611/MMGradjevinski_materijali_gradjevina.rar.html"]Građevinski materijali - Mihailo Muravljov[/URL]
 
Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Građevinski materijali - Mihailo Muravljov

Kod:
http://documents.tips/documents/mihailo-muravljov-gradjevinski-materijali-gradjevina.html
 
Natrag
Top