Gospođa Lola zaustavila autobus da Noleta časti šljivovicom Video

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Gospođa Lola zaustavila autobus da Noleta časti šljivovicom Video
Izvor: Blic M. Joksimović, 24 sata | 06. 07. 2011. - 10:09h

BEOGRAD - Rosanda Kostović Vuković poklonila je u ponedeljak Novaku Đokoviću flašu domaće šljivovice, zato što je prilikom osvajanja Vimbldona rekao da će pobedu proslaviti uz dobru srpsku rakiju. Gospođa Lola, kako je svi zovu, izašla je ispred autobusa kojim je Novak dolazio sa aerodroma i flašu šljivovice dodala Novakovom bratu.

156163_bglola-novo_f.jpg
Lola je bila uverena da će Novak proslaviti trijumf uz njenu rakiju

Gospođa Lola, koja je ovim gestom postala heroina komšiluka na Novom Beogradu, veliki je Novakov fan i s uzbuđenjem je pratila svaki njegov meč.


Nakon što je Novak izjavio da će pobedu na Vimbldonu proslaviti uz dobru srpsku rakiju, Lola je, kako piše list "24 sata", došla na ideju da mu pokloni šljivovicu.

- Ja sam iz Crne Gore, iz plemena Vasojevića, i rakija koju sam poklonila Noletu je upravo odatle. Sve je ispalo spontano. Rekla sam sinovima da ću mu pokloniti flašu šljivovice, a oni mi nisu verovali i odgovarali su me od te ideje - ispričala je Lola za "24 sata".
 
Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Video gesta gospođe Lole među 10 najgledanijih na Jutjubu

Video gesta gospođe Lole među 10 najgledanijih na Jutjubu
Izvor: Blic M. J. | 08. 07. 2011. - 22:39h

Vest, o Rosandi Kostović Vuković koja je na neobičan način poklonila rakiju šljivovicu našem proslavljenom teniseru Novaku Đokoviću, postala je hit jer su je preneli gotovo svi mediji u okruženju. Snimak gesta gospođe Lole na Jutjubu bio je među 10 najgledanijih videa 4. jula.
Gospođa Lola postala je prava "Jutjub" zvezda, jer je snimak nje kako zaustavlja autobus i poklanja flašu rakije Novaku Đokoviću, već prvog dana videlo preko 60.000 ljudi. Tako da je taj video bio jedan od top 10 najgledanijih videa na "Jutubu" 4. jula.


Vest o njenom poklonu prvom teniseru sveta preneli su i mediji u Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori.
 
Top