Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

"Golupčići" se češće razvode

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
#1
"Golupčići" se češće razvode

Psiholozi objašnjavaju da su parovi kod kojih brak počne holivudski, uz trčanje u susret jedno drugom nakon 24 sata neviđanja, skloniji razvodu

zp-golupcici_620x0a1f28f4d57047be3.jpg


Parovi koji na početku braka cvrkuću i ne mogu da skinu ruke jedno sa drugog imaju više šanse da se razvedu nekoliko godina kasnije. Bar tako tvrdi psiholog Ted Hjuston koji je tokom 13 godina pratio 138 parova i to od dana njihovog venčanja. Više puta tokom ovog perioda parovi su intervjuisani i ispitivani o odnosu i osećanjima.

Parovi koji su se sedam ili više godina posle venčanja razveli imali su jednu zajedničku osobinu - kao novopečeni mladenci su pokazivali emocije za trećinu više nego oni koji su ostali u srećnom braku.

Psiholozi objašnjavaju da su parovi kod kojih brak počne holivudski, uz trčanje u susret jedno drugom nakon 24 sata neviđanja, skloniji razvodu, jer je takav intenzitet emocija teško održati. Brakovi koji započnu sa realističnim scenarijem imaju više šanse da opstanu, jer umesto da se ispucaju u trci na 100 metara, znaju da trče maraton. I zato, umereno sa poljupcima i zagrljajima.

(Novosti)
 

Top