Goca Marinkovic

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
goca-trzan.jpg

Goca Marinkovic - pevacica 36 godina


Gocu znamo kao jaku ženu, samouverenu i energičnu. Osobu koja sve drži pod kontrolom – karijeru, muža, dete. Goca tačno zna šta hoće, pa kada je već tako, onda sve mora da bude na mestu koje je ona odredila. I nikako drugačije.
Na muzičkoj sceni Srbije napravila je pravi haos sa grupom TAP 011, gde je u tandemu sa Ivanom Pavlović otpevala neke od najvećih hitova devedesetih: Bunda, Gaće, Okreni broj 95... Drugi preokret pravi 1999. kada je napustila bend i krenula u solo vode i to veoma uspešno. Karijeru je gradila dobrim pesmama, stalnim promenama imidža, harizmom i sjajnim odnosom sa publikom i medijima.
I o njenom privatnom životu se sve manje-više zna.. Dugi niz godina udata je za Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu. Puno poverenje u Ivana, kao i njegova podrška i razumevanje, ohrabrili su Gocu da donese odluku da postane učesnica Survivora i da ocu prepusti na neko vreme brigu oko trogodisnje ćerke. Za mnoge pripadice lepšeg pola ona je oličenje moderne supruge i majke, uspešne žene na svim poljima, koja se ne odriče ličnih zadovoljstava.
Žudnja za ekstremnim doživljajima odvodi je u filipinsko bespuće kako bi dokazala da je zaista jaka, izdržljiva i prilagodljiva. Bolji test nije mogla da izabere. Međutim, ambiciju da stigne do kraja i pobedi lako joj mogu osujetiti potreba da sve bude po njenom i „predugačak jezik“. Da li će naučiti da popusti kad treba i da kad-kad skrati jezik?
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
hm...ja Gocu gotivim još od Tap011,ali me malo razočarala već na početku Survivora...nije mi se posebno snašla na onoj pijaci...hm...nadam se da će mi se mišljenje popraviti poslije sledećih zadataka...:)
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Meni se ne sviđaju napadne žene. O.K. da su duhovno jake i da imaju svoj stav, ali baš crkavati da bi bio u prvom planu, čini mi se iskompleksirano takođe.
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Goca definitivno jeste sposobna žena, ali je i definitivno previše lajava. yes3
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sviđa mi se što je borac, ima i solidan smisao za humor, čini mi se da je i za prijatelje ok, ali ne bih mogao da je slušam dugo... :)
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
moje mišljenje o Goci se promijenilo...msm da je jaaako snalažljiva,uporna,obzirna,pametna i zanimljiva....što jes' jes' malo više priče,ali sama sam ti tak'a pa mi odgovara...:)
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ma nije ona loša, ali smara svojom jačinom. Žao mi njenog muža. Ona je jača od njega kako god okreneš, i fizički i psihički.
 
Natrag
Top