Šta je novo?

Glupi proizvodi za kućne ljubimce

P

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512

Glupi proizvodi za kućne ljubimce

Izvor vesti: Timesonline.co.ukU sred finansijske krize, svi moramo praviti spiskove prioriteta prilikom trošenja novca.

Da li nam je letovanje zaista toliko potrebno? Da li su deci baš neophodne nove patike? itd.
U jednoj oblasti međutim, ljudi jednostavno momentalno odbijaju da štede - na kućnim ljubimcima.
Pogledajte najneobičnije proizvode za kućne životinje koji se mogu naći u prodaji u Velikoj Britaniji:

1. Stilska indijska sofa za kućne ljubimce sa motivima iz džungle - $195 (€137)
U opisu stoji: "Ova elegantna sofa je dizajnirana za prefinjene kućne ljubimce. Naslon je pažljivo postavljen radi udobnosti prilikom spavanja."2. Argajl mačji džemper - $35 (€25)
"Ovaj klasični Argajl džemper je topao, udoban i idelan za zimu. Pokažite drugima šta znači imati stila!"3. Glamurozna mačja perika za bogate i poznate - $35 (€25)
"Ova šik plava perika predstavlja magičnu mešavinu bojažljivosti i bezobrazluka."4. Mačja krunica za kristalnim srcem - L120 (€84)
"Naše krunice nisu igračke i koriste se na izložbama, za fotografisanje i stavljaju se na životinje koje su navikle da nose odeću i nakit."5. Pseći duks sa kapuljačom za šetnju po parku - L36 (€25)
"Udoban i moderan duks sa belim mašnicama i trakicama na kapuljači."6. Polka pseći donji veš sa rupom za rep - L9.99 (€7)
"Univerzalne gaće za ženke u teranju, sa posebnom rupom za rep"7. Italijanski dizajniran sto za ručavanje - $47.99 (€35)
"Ishrana kućnih ljubimaca nikada nije bila tako elegantna! Konačno vaš ljubimac može obedovati sa stilom na kvalitetnom drvenom stolu iz kvalitetnih masivnih činija."8. Paket sa tri igračke za praznik Hanuka - $24.99 (€17)
"Omogućite svom psu da i on slavi praznik Hanuka sa tri dražesne igračke!"9. Trixie najlonski šator za morsko prase - L5.21(€3.5)
"Vigvam, od sintetičkog materijala, je savršeno mesto za odmor u miru."10. Mrtvački kovčeg za kućne ljubimce (veličina za hrčka ili glodare) - L63 (€45)
"Unikatno ručno izrađeni od strane vrhunskih majstora stolarije, upoterbom pravog mahagonija i kvalitetom izrade koji obezbeđuje maksimalnu dugotrajnost"

 
Hades

Hades

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
110
ja zivim u stanu i moja kuja kad ima teranje nosi gace naravno, msm da gace za kuje uopste nisu glup proizvod!!!

ne vidi se bas najbolje ali eto
 
Top