Član
Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
33
ehh pa on je "majstor", on zna "sve". smile3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
on nema pojma ja sam iz crne gore pa pola majstora nemaju pojma

Dodato posle 18 Sati 54 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

e sad imam drugi problem kad je taj majstor rekao da nema ghz nikakve veze sa igricama roditelji nece da mi je uzmu

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
103
Onda ti overclock procesor na max i navuces roditelje da igraju igrice + jos iskljucis hladnjak sa procesora .Pa nek ga sprze .Onda moraju uzeti novi :dance2:

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
your unistaler

imam program your unistaler 2010 i krenem u disc cleaner i on krene i skenira ali dali trebam da pustim da sve izbrise

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
100
pa imas kvakice sta da obrise pa izaberes.ja mislim sve jer on nebrise podatke samo odpatke .

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ja to obavim sa njim i miran

Windows 7 Manager sve sam odradi i skenira i ubaci u kantu,moje je samo da je prospem.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
ti imas windows 7 a ja windows xp

a kad smo vec tu htio bi da pitam ako uradim reinstalaciju kompjutera za windows vistu a imam windows xp dali bi mogla da mi bude vista

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
imas skinuti windows xp manager. mozes napraviti dual boot na dvije particije viste i xp, a mozes i skinuti taj xp i stavit vistu. nebih ti preporucio vistu jer zdere memoriju. ja ti preporucujem da stavis sedmicu bas zbog toga sto sam naveo gore.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
JA TO NEUMIJEM DA URADIM ALI kako da namestim da kada mi je neka igrica na high da bude na low molim vas pomoc i kada krece da se instalira pise da instalira direxts9 a moja graficka ima direxts10 pa da li ce mi za neke gre koje traze direxts 10 uspeti igrati

pomoc

Dodato posle 11 Sati 29 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

zna li neko

Poslednja izmena:
Natrag